Династията Сиракови излъчи актриса

Първородната дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков най-сетне последва мечтата си да стане актриса.

02 February 2007

Първородната дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков най-сетне последва мечтата си да стане актриса. Красивата Славея е приета в Института за режисура и актьорско майсторство в Мадрид и в следващите три години ще живее и учи там. Славея е единствената чужденка сред 8-те приети в специалността актьорско майсторство! Тя говори прекрасно испански, благодарение на годините, в които живя в Барселона заради работата на баща си.

 Няколко години обаче след гимназията се лута в лабиринтите на нашето висше образование (една година психология в Софийския университет, една година в Спортната академия), после работи в списанията, които издава прочутата й майка („Дон Балон" и „Слави магазин"). През октомври миналата година обаче 22-годишното момиче съобщава на родителите си, че е решила да кандидатства в театралния институт в Мадрид. Решила, в смисъл, че току-що е намерила интернет адреса на института и се е записала за изпита.

 Изпитът е обаче е на следващия ден. Вярата на семейството в успеха на това начинание се разпределя така: Наско - 0% (макар че той светкавично купува самолетен билет за Мадрид!), Илиана - 50%, Славея - 100%. Момичето заминава в 6 сутринта и по обяд вече отговаря на няколко от 700-те въпроса в театралния въпросник. Преди изпита й дават есе на испански, което тя трябва да научи наизуст и да рецитира пред комисията. Изпитът продължава на другия ден писмено. След още няколко дни става ясно, че Славея остава в Мадрид! Театралите са я харесали много и дори вече е ангажирана в късометражни филми.

 От началото на тази годиня тя живее на квартира в Мадрид и следва детската си мечта - да стане актриса. ЕВА й пожелава да стане прочута и обичана като любимата й актриса Мерилин Монро, която освен всичко е и от зодията на Славея - Близнаци.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР