Тази вечер аз съм хубава

Откакто Деми Мур призна, че пречиства кръвта си с пиявици, звездите се избиват коя да опита поредната шантава процедура.

Василена Цанова 13 February 2013

Откакто Деми Мур призна, че пречиства кръвта си с пиявици, звездите се избиват коя да опита поредната шантава процедура. В навечерието на „Оскар“-ите борбата е безмилостно жестока.

Блясък... там долу
Малка подробност, невидима за папараците, но любима на звездите: камъни Swarovski, инкрустирани върху бикини зоната. Дженифър Лав Хюит се кълне, че подобен разкош я кара да се чувства секси и самоуверена на червения килим. Процедурата vajazzle се извършва и в домашни условия. Оттам идва и загадъчната усмивка на Дженифър Лопес и тя не се срамува да сподели.

Канюлата или роклята
Филип Блох, стилистът на Холи Бери, разкрива чудовищна тайна. Маститите дизайнери заповядват на знаменитостите да си направят липосукция, ако прочистващите супи и сокове не са свършили работа. Вместо да смени тоалета, звездата ляга под канюлата седмица преди церемонията (за справка – възстановяването след изсмукване на мазнините трае 3 месеца). Някои модни къщи са достатъчно щедри да платят за процедурата само и само роклята да стои добре на „закачалка“ за дрехи от ранга на Ан Хатауей.

Водка = свеж дъх
Хайде сега! Опитът показва, че уравнението е грешно. Спиртната напитка не само предизвиква необмислени постъпки, но изпаренията от нея докарват ухание тип „алкохолик след запой“. Да, ама не, твърди звездната стоматоложка Дженифър Яблонски. Тя препоръчва на клиентите си коктейл от водка, стръкчета мента, лимон и канела за свеж дъх и бяла усмивка. Единственото условие е да се консумира с мярка. Една глътка е достатъчна, иначе актрисите рискуват да запелтечат несвързано пред камерите.

Екскременти от славей
От години насам звездите не се свенят да използват всякакви животински екстри в името на младостта. Последната мания е крем с екскременти от славей, оризови трици и вода. С него се цапоти единственият мъж в класацията – Том Круз. Противник на хирургичните интервенции, той ползва „чудото“ за ексфолиация и блясък. Остатъците от дъждовни червеи имат антиейдж ефект, лекуват псориазис и екзема и се котират също толкова успешно.

Крем със змийска отрова или инжекции с ботокс
Истинска Ева като Кейти Холмс с право се изкушава от подмладяващата сила на змийската отрова, парализираща мускулите не по-зле от ботокс. Като стана дума за ботокс, трябва да споменем и нетрадиционното му приложение като средство против изпотяване. Страдащата от сценична треска Никол Кидман се боцка с него под мишниците преди да се качи в лимузината. „По-добре да дам 1000 долара за инжекция, отколкото да изцапам с мокри петна произведение на Alexander McQueen за 20 000“, разсъждава дивата.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР