Мъжки времена

Гледачките предсказват, но вие решавате как ще изглежда бъдещето, в което бръчките и отпуснатата кожа са табу.

Василена Цанова 30 January 2013

татуираното мото на триатлониста Жозеф Ахрам, лице на Force Supreme Youth Architect, гласи: „Не зная къде е границата, но зная къде не е“

Порив в стил Дориан Грей
Гледачките предсказват, но вие решавате как ще изглежда бъдещето, в което бръчките и отпуснатата кожа са табу. Първата стъпка е редовно почистване и ексфолиране. Exfoliating Cleanser на Clarins осигурява и двете наведнъж благодарение на нежното измиващо действие на екстракт от корените на сапунче и двойния излющващ ефект, дължащ се на салицилова киселина и пудри от лава. Ако не сте си научили урока по лицева геометрия, Biotherm Homme ще ви помогне. Целта на серума Force Supreme Youth Architect е реконструиране на кожната матрица, отговорна за връщане на контура „на място“. Тайната са регенериращ екстракт от синьо водорасло и антиейдж молекула про-ксилан от бамбук. Леката и бързо попиваща текстура ще се понрави и на скептичните към „мазила“ мачовци.

Чисти сметки
Времето е пари, казва успешният бизнесмен. Затова пести най-ценния капитал от сутринта с душ-гела Do-it-all на Sephora – измиващ продукт без сапун, подходящ за лице, коса и тяло. Ободряващото усещане след къпане не струва много – само няколко секунди, колкото за поставяне на дезодорант. Тройната „печалба“, “зелена“ при това, от ролона Deo 24H на Lierac, не е от тотото, но също си заслужава. Хвощ и етерично масло от градински чай неутрализират бактериите, отговорни за неприятната миризма, екстракт от мента и лимон освежават, а глицерин омекотява.

Срежи/клъцни?
Не, мерси! Макар бръсненето да минава за инквизиция заради порязването, дразненето, скубането и обривите, Gillette облекчава „страданието“ със самобръсначката Fusion ProGlide. Иновативен гребен насочва косъмчетата към ножчетата. Те пък, с по-тънки и фини краища, ги режат без усилие като скалпел ниско в основата, без при това да нараняват кожата дори при „контра“. 24-каратовото златно покритие е за разкош. Кремообразната пяна на гела Rasage Confort на Lierac също гарантира перфектно бръснене, създавайки защитен филм на повърхността на лицето. Кожата е успокоена (екстракт от мента), енергизирана (комплекс от 5 минерала) и хидратирана (масла от жожоба и шафран). Стресираната след ритуала кожа ще живне моментално с лосиона Nivea for Men Skin Energy с енергизиращ таурин и витамин Е.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР