Ще каже ли Сюзън Сарандън „Да“

Кой да очаква, че 66-годишната Сюзън Сарандън ще влезе в жълтите хроники с любовния си живот.

Деяна Ангелова 08 January 2013

Кой да очаква, че 66-годишната Сюзън Сарандън ще влезе в жълтите хроники с любовния си живот. Преди 3 години това изглеждаше невъзможно. Актрисата имаше 21-годишна връзка с Тим Робинс, гледаха двете си деца, радваха се на безупречна репутация като семейство. За всички бе изненада, когато през декември 2009 г. обявиха, че се разделят. Още тогава се появиха слухове, че причината е друг мъж. Някакъв младок, който бил неин съдружник в клуб за пинг-понг.

Информацията звучеше толкова несериозно, че почти никой не повярва. А и говорителят на Сарандън заяви, че отношенията им били чисто професионални. Е, оказа се, че не е така. Три години по-късно актрисата не само не крие новата си връзка, но май ще наруши и отколешното си обещание никога повече да не минава под венчило. Тим Робинс не можа да я склони да сключат брак, но 36-годишният Джонатан е на път да успее. Ето хронологията на една неочаквана връзка с главна героиня кугърката Сюзън Сарандън и пинг-понг маниакът Джонатан Бриклин.

Първата им среща
Тя е през 2008 г., когато Сюзън отива на едно от т. нар. „Голи пинг-понг партита“ в клуба на Джонатан Бриклин SpiN. Не го приемайте буквално, няма никакво разсъбличане, просто маркетингов трик за привличане на клиенти. Не знаем как младокът е успял да омае актрисата, но тя инвестира значителна сума в бизнеса му и дори го ангажира да направят видеопоздрав за 50-ия рожден ден на половинката й Тим Робинс. Не смеем и да си помислим, че Сюзън е изневерявала на актьора по време на връзката им. Но пък броени месеци след раздялата им започна да се появява публично с Джонатан. Вярно, че и Тим Робинс е с 12 години по-млад от нея, но в случая говорим за 30-годишна разлика. Пък и тя вече е на 66, той спокойно би могъл да й бъде син.
Това, което шокира всички, бе не само възрастта, а изборът точно на Джонатан Бриклин. Той е аматьор режисьор (само с един документален филм за баща му),  без голямо състояние или име в социалните среди. Просто маниак на тема пинг-понг без амбиции за бъдещето. Да не говорим, че прилича повече на занемарен зубър, отколкото на секси вдъхновение за една кугърка. Но какво значение има как изглежда или колко е голям, след като Сюзън избира партньорите си по други критерии. „Когато наистина обичаш, не те интересуват нито годините, нито полът, нито цветът на кожата. Чувствата са над тези неща.“ Вярно, думите й са по адрес на Тим Робинс, но са показателни. Хубавата новина е, че Сарандън успя да пооправи визията на новия си любим и го накара да се отърве от досадния мустак. Но пак прилича по-скоро на неудачник, попаднал в непривична за него среда.

Официалното потвърждение
През март т. г. Сюзън най-сетне призна: „Да кажем само, че си сътрудничим в много области. Той е страхотен мъж.“ Е, би трябвало да е такъв, за да спечели жена като нея. Въпреки че отдавна не се крият, няма да ги видите да се целуват публично. Най-интимният жест, на който станахме свидетели, бе през август т. г. по време на US Open. Джонатан нежно разтриваше раменете й, докато тя гледаше оспорван тенис мач. След това я прегърна и усмивката грейна на лицето на Сюзън.
Докато всички предричаха, че тази странна връзка е обречена и скоро актрисата ще осъзнае „грешката си“, се появи още по-неочаквана информация. Преди броени седмици двамата били забелязани да избират годежни пръстени в Амстердам, където Сарандън промотира последния си филм. Говорителят на звездата нито отрече, нито потвърди новината. Но духът от бутилката вече е пуснат – ще каже ли 66-годишната Сюзън „да“?
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР