Бързо, бързо, запишете детето си

Sofia Dance Week подарява безплатни танцови уъркшопи за деца.

25 September 2012

Sofia Dance Week подарява безплатни танцови уъркшопи за деца. На 29-и, събота, уъркшопите са два: за тийнейджъри - от 15,30 до 16,30 ч. и за деца между 10 и 12 години – от 17 до 18 часа. Те ще се проведат в зала 9 на НДК от хореографа Петър Илиев. Децата ще могат да се пробват в различни стилове – хип-хоп, джаз, характерен танц и др. Входът е свободен, но трябва да се запишете предварително на [email protected].
За най-малките от 5 до 10 г. ще се проведе урок на 30-и, неделя, от 11 до 13 ч. в betahaus  (ул. Крум Попов 56-58). Ателието на хореографа Антония Лазарова се състои от две части. Първата част е посветена на класическия балет, а втората на модерен балет. Входът също е свободен, но местата са ограничени до 15, затова се запишете предварително на : [email protected].
Спектакълът от Sofia Dance Week, който ще радва малките, е „Jugglers Illuminated” на забележителния театър на сенките Negativ Varieté. Той се състои от две части – 40-минутно представление, последвано от 40-минутен уъркшоп, който ще понесе публиката към фотография, облечена в движение.  Jugglers Illuminated ще се играе 2 пъти, от 11 и 17 часа, на 6 октомври, събота, в Зала 11 (Люмиер) на НДК. Билетите за спектакъла са вече в продажба на касите на Билетен център НДК, в търговската мрежа на Eventim и на eventim.bg.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР