Ще се омъжиш ли за мен?

Предложението е неустоимо, особено ако в кутията вместо годежен пръстен се кипри ароматът Mademoiselle Ricci 

Василена Цанова 30 August 2012

Рекламните лица на Mademoiselle Ricci - Тати Котияр и Джеймс Русо, демонстрират как се прави обяснение в любов по парижки

3 жени декларират любовта си
Влюбените двойки по улиците на Париж са запазената марка на града, както кроасаните, виното и Катрин Деньов. Всичко е позволено - от предложение за брак на върха на Айфеловата кула до романтичен имейл, изпратен в 2 през нощта. Nina Ricci има и друга идея - дръзкото обяснение в любов Mademoiselle Ricci. Тук не говорим просто за аромат, а за послание, каращо жените да усетят опиянението от истинската страст. Онази, горчиво-сладката, тръпнещата, изгарящата цялото ни същество. Помните ли деня, когато разбрахте, че тя е споделена? Nina Ricci помоли 3 известни французойки да ни вдъхновят със своите романтични истории.

Полин Жакар, актриса и художник „След като ми предложи брак, оставих бъдещия си съпруг в неведение повече от две седмици, преди да му дам отговор. Накрая го поканих на летището, където се качих на самолет и изписах в небето едно огромно сърце – моето „да, ще се омъжа за теб“.

Жан Дамас, модел „Имахме среща до метростанцията в квартала. Той не дойде. Бях много ядосана, когато получих sms да потърся в чантата си за карта на града. Върху нея имаше заградени места, до които трябваше да стигна – любимите ни ресторанти, паркове... Накрая стигнах до телефонна будка, пълна с червени балони и бележка с молба да заживеем заедно.“

Дориа Тийе, сценарист „Викнах го на кафе, за да излея гнева си върху него. Обвинявах го, че не е достатъчно емоционален и открит с мен. Изглежда, му писна от караницата, защото стана от стола и си тръгна. След минута се върна и ми връчи пръстен, направен от сламка. Нямаше как да откажа на подобно спонтанно и искрено предложение“ .

И заживели дълго и щастливо
Всяка съвременна госпожица заслужава приказка с щастлив край като тази на нашите героини. Подарете си го с Mademoiselle Ricci - ода за съвременната романтика, подписана от „носа“ Алберто Морилас. На външен вид е истинско бижу в цвят пепел от рози, увенчано с метална панделка. Посланието на всяка нотка на игриво неконвенционалната композиция е различно. Столистна роза илюстрира изискан шик, шипка екзалтира със своята спонтанност, розов лаурел (вид от семейство лаврови) разкрива чувствeна плътност, розов пипер придава пикантност. Перфектен букет за събуждане на неподозирани емоции и горещи страсти.


Mademoiselle Ricciе име, което отдава почит на едноименната модна колекция на Nina Ricci, лансирана в САЩ през 60-те години.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР