Една гореща олимпиада

На олимпиадата този месец в Лондон се събраха освен най-добрите спортисти и едни от най-красивите тела.

Деяна Ангелова 14 August 2012

Виктория Пендълтън Великобритания, колоездене

Градусите са високи не само заради август. На олимпиадата този месец в Лондон се събраха освен най-добрите спортисти и едни от най-красивите тела. Уверете се сами.

Виктория Пендълтън
Великобритания, колоездене

Малко преди старта на олимпиадата Виктория позира чисто гола за списание GQ и провокира доста противоречиви коментари. „Непрекъснато ми казват, че имам страхотен задник. Така че защо да не го покажа“, простичко контрира Пендълтън. Тя е на 31 години и откакто участва по олимпиади и състезания, непрекъснато присъства в класациите на най-сексапилните спортисти. И модният свят не остана равнодушен към сексапила й. Беше модел на специалната колекция от спортни облекла на Стела Маккартни за Adidas.

Джузепе Ланзон
САЩ, гребане

Въпреки че се състезава за САЩ, той всъщност е емигрант от Перу и едва наскоро получи гражданство. Тепърва ще трупа спортни успехи, защото едва от няколко години проби в световните надпревари по гребане. И дори да не спечели медал този месец, със сигурност ще присъства доста в медиите. Защото е много секси и нямаме търпение да научим повече неща за него. Убедени сме, че го чака розово бъдеще по отношение на женското внимание.

Алдо Монтано
Италия, фехтовка

Той се описва като скромен и уравновесен, но изобщо не му вярваме. Защото когато става въпрос за секс, няма да го спре нито европейско, нито олимпиада. „Разбира се, че правя секс по време на състезания. Не се оставяйте на треньорите да ви омагьосат с проповеди. Какво да правя вечерите? Да стоя като вцепенен и да гледам тавана или телевизора с кошмара на съня, който все не идва? Сексът влияе добре на фехтовката“, категоричен е Алдо. Да не пропуснем да споменем, че се подвизава и като модел на бельо. Така че дерзайте, дами...

Натали Кафлин
САЩ, плуване

Тя има 11олимпийски медала. Натали е секси и е наясно с това. Тази година се осмели да се снима за Sports Illustrated без дрехи, но с бодипейнт, имитиращ бански костюм. И това бе доста смело, визирайки факта, че американците я обожават заради имиджа й на обикновено и скромно момиче. Омъжена е, обича да готви и даже участва в кулинарни тв предавания. А по повод голата си фотосесия заяви: „Когато остарея, загубя форма и се покрия с бръчки, ще съм горда, че съм го направила.“

Ивет Лалова
България, спринт

Неведнъж Ивет Лалова е попадала в класации за най-сексапилните спортистки на европейски и световни първенства. Няма как да пропуснем нашето красиво и борбено момиче. Списание EVA отдавна оцени както външния вид, така и спортния дух на Ивет. И доказателство за това са двете ни корици с нея.

Лоло Джоунс
САЩ, бягане с препятствия

Ако не сте чували името на Лоло Джоунс, то със сигурност ще го научите по време на олимпиадата в Лондон. Не заради очакванията, че ще спечели златен медал или понеже е много секси, а заради една пикантна клюка. Малко преди олимпиадата 29-годишната Лоло направи грешката да сподели в интервю, че е девствена. И възнамерявала да остане такава, докато не се омъжи. „Това е най-трудното нещо, което съм правила в живота си. По-трудно е от тренировките за олимпиадата, по-трудно е и от завършването на колежа.” Вярваме ти, Лоло. Със сигурност си имала много поводи да съгрешиш.

Дария Клишина
Русия, дълъг скок

Наричат я руската Барби в дългия скок. И явно не е само заради русите коси. Тя е красива, секси, висока, снима се в провокативни фотосесии за списания, обявиха я за най-сексапилната спортистка на Русия. Изобщо Дария може да се похвали с много успехи, когато става въпрос за еротичните фантазии на мъжете. Но все още не може да се похвали с олимпийски медал. Дори да не спечели злато този месец, със сигурност ще спечели дузина корици на списания. А те са добре дошли за Клишина, защото по този начин си докарва допълнителни доходи. Сама си го призна.

Адам ван Коеверден
Канада, каяк

Той е един от най-обичаните спортисти в Канада. Донесъл е не един медал на страната си. И въпреки че е много, много секси, няма да го видите да позира по бельо за списания или да се изявява като плейбой. Адам ван Коеверден е спортист в истинския смисъл на думата – ежедневието му е запълнено само с тренировки и участия в състезания. Като утешение за фенките на 30-годишния състезател може да послужи блогът му, на който често пуска свои снимки в екипи, палаво подчертаващи всеки мускул от тялото му. Струва си да го разгледате - http://vankayak.com.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР