Мис Пиги и още две причини за спорт

Не съм слаба, но много искам да стана. Много искам, но все се залъгвам, че с диета или малко разходки ще ми се получат нещата

Милена Попова 05 August 2012

1. Видях тениската на една витрина на Витошка - ето и вие виждате колко е шармантна - с кабаретен костюм, целият в пайети и дрънкулки. Засмях се и влязох да си я купя. Докато я пробвах, една жестока мисъл ме прониза: ама тази тениска е за слаби, абсолютно слаби момичета! Да носиш Мис Пиги в комбинация с коремче и паласки е самоунищожително чувство за хумор. Не че имам изразени, но не съм и слаба. Не съм слаба, но много искам да стана. Много искам, но все се залъгвам, че с някаква диета или малко разходки или пък ако се откажа от третото мохито, ще ми се получат нещата. От време на време мога да облека кльощавите си дънки, през останалата част от времето предпочитам свободни рокли. Ето ми мотив за спорт – тениска с Мис Пиги. Тя е винаги с мен, когато тръгна на фитнес. За настроение и хъс.

2. Джоя. Моето куче хъски. Двете си правим джогинг поне веднъж седмично. Движим се на една каишка разстояние, а понякога и в свободен ритъм. Рано сутрин омагьосаната Драгалевска гора е ням свидетел на нашата забава - две кучки с изплезени езици леко подтичват по алеята Бояна-Драгалевци. И не сме сами, вече много хора в София откриват животворното действие на джогинга два-три пъти седмично.

3. LPG - това е моята мантра, която винаги предшества морето и излагането ми по бански. За да не е абсолютна излагация, си правя веднъж годишно – юни - серия от масажи с този вълшебен апарат. Ако не сте се срещали с него, да ви го опиша: огромна „прахосмукачка, с чийто накрайник терапевтът обхожда цялото ви тяло. Накрайникът нежно засмуква кожната гънка и я моделира като пластилин, има лека вибрация, барабанене, дълбок масаж на мускулите... Цялото тяло леко пламва и се усеща приливът на кръв и енергия. Резултатът винаги е отличен: обиколката се намалява със сантиметър-два, кожата е изгладена и тонизирана, а банският стои добре и отпред, и отзад. Новият LPG впрочем мърка като коте и е по-добър в масажа. Може да се комбинира с новия пауър байк в салоните за масаж с LPG велоергометър с особена вибрация, сякаш се изкачвате по неравна местност.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР