Теодора, ясновидката на Берлускони

Започнала като чистачка в Италия, днес тя гадае по четири тв предавания, участвала е в шоу на Лари Кинг, предсказала е бъдещето на Каролина Монакска и Робърт де Ниро, била е близка с лейди Даяна и Джани Версаче.

Рослава Куманова 21 July 2005

Тя твърди, че предупредила лейди Даяна за катастрофата с фатален за нея край. Предвидила, че Силвио Берлускони ще стане премиер на Италия. Предсказала промените в България през 1989 г. Тя предупредила Джани Версаче, че ще го застрелят. Тя предвидила войната в Ирак, терористичния акт над кулите-близнаци в Ню Йорк, балотажа между Стефан Софиянски и Стоян Александров на кметските избори. Твърди, че следващият премиер на България ще е Сергей Станишев, а също и че този век ще ни управлява жена.

Пророчествата на Теодора Стефанова са известни по целия свят. Тя се прочу като ясновидката на Берлускони. Участва в четири тв предавания в Италия, където живее от 1991 г. - Guida al Campionato, второто - Reality, а останалите две - Campionia al Sognio и Sete Gold. Гадателката бе в България преди месец, за да участва във "Вот на доверие". По време на едноседмичния й престой я търсиха представители на всички партии заради предстоящите избори. И макар че не успя да предвиди резултата от мача България-Хърватска, й давам думата да разкаже за гадателската си дарба, за живота си и за предсказанията, които са я направили толкова популярна.

Теодора Стефанова пред EVA

Родена съм в Стара Загора. Израснах в село Голям дол, Чирпанско, заедно с брат ми Стефан, при родителите на баща ми. Те нямаха финансови проблеми, защото дядо е бил ятак. Имаха животни, отглеждаха си плодове и зеленчуци. Аз получих страхова невроза на 5-годишна възраст. При игра на народна топка едно дете хвърли към мен умряла котка. От преживения стрес си загубих говора. След това заеквах 3 години. Ляха ми куршум, водиха ме на логопед. И досега като вляза в къща, където има котка или куче, блокирам изцяло.

Майка ми, Калина Трендафилова, също предвижда бъдещето. Спомням си като малка как хората се редяха пред вратата ни, за да им гледа на кафе. Съжалявах я и се чудех как издържа на напрежението да се сблъсква с толкова болки и страдания. (б.а. Калина Трендафилова се прочу с предсказание за убийството на Луканов) Учих в техникума по обществено хранене в Стара Загора, а после задочно полувисше в Института по международен туризъм във Варна. Работех като администраторка в хотели в Пампорово, Боровец, Слънчев бряг, Златни пясъци, Приморско.

Катастрофирах и лежах в кома 18 дни.

Започнах да чувам глас

Имах 5-годишна връзка на Пампорово с един ски учител, който на Албена пък преподаваше сърф. Бяхме се скарали, но аз реших да се вдигна от Златни пясъци да го намеря в една дискотека. Заварих го с някаква ирландка. Беше 13 юли 1984 г. Тръгнах си обратно заедно с мой колега и катастрофирахме. Той почина на място, а аз бях в кома 18 дни. Не са ми давали големи шансове. Направили са ми 10 операции. Майка отишла при баба Ванга и тя й казала: "Оди си, дъщеря ти ще се събуди и ще служи на хората... Като я изпишат да я доведеш при мен".

Когато отворих очи, не знаех къде съм. Не можех да позная майка си, баща си и брат си. Амнезията ми мина за 4 дни, но все още не помня някои неща от миналото. В главата ми започна да звучи един глас, който не млъкваше нито през деня, нито през нощта. Уплаших се! Срамувах се да кажа на лекарите, за да не ме пратят в лудница. Гласът започна да разказва миналото и бъдещето на познати и непознати. Видях съдбата на съседките си по легло, на лекарите, на сестрите, на санитарките. Разказах им я и постепенно пред вратата ми се изви опашка.

Шест месеца не бях на себе си, имах страхотно главоболие, не исках да се върна на работа. Мислех, че ще полудея. Гласът ми каза, че се казва Унилсън и идва от планетата Ванфим. Той ме преследваше непрекъснато. Това ме уморяваше, убиваше ме. Мислеха, че имам психически срив. Даваха ми успокоителни и антидепресанти, но аз ги изхвърлях. Накрая ме пратиха при психоложка. Тя ми помогна да се примиря със състоянието си. Аз пък й казах как да реши личните си проблеми, защото тя се колебаеше между двама мъже.

Ванга ми каза, че ще гадая на хората

С майка ми отидохме на Рупите. Леля Ванга ме извика пред цялата опашка. Каза ми да приема гласа и да не се страхувам от него. Каза, че ще се занимавам със съдбите на хората, ще обиколя страни през морета, планини и океани. Ще напиша книга за нея и за себе си. Всичко, каквото ми предвеща, се сбъдна.

Върнах се на работа в Пампорово. Вече се бяха разчули способностите ми и започнах да приемам върволици от народ. Не съм искала нищо от никого. Едни ми носеха буркани, други - чорапогащник, трети - левче. Тогава врачките бяха забранени и започнаха да ми държат сметка, че смущавам хората. Пратиха ми призовка от милицията. Един полковник поиска да напиша какви хора идват при мен и какво искат да знаят. Аз не се съгласих и му казах: "Вие се занимавате с мен, но Господ се занимава с вас. Имате син и внук на 8 години. Той ще преживее инцидент с кола, ще бъде между живота и смъртта." След 15 минути се обадиха, че детето го е завлякъл автомобил. Обясних му и да внимава с майка си след 40 дни. И наистина тя почина. По това време бях в Приморско. Почивната станция на МВР беше близо. Полковникът пристигна с черна лентичка и водеше със себе си роднини и приятели да им гледам.

При мен идваха от обкръжението на Тодор Живков

В младежкия център "Приморско" се срещнах с трите златни момичета на художествената гимнастика - Илияна, Лили и Анелия. Първата още не познаваше Наско Сираков, но аз предвидих тяхната връзка. Анелия още не знаеше, че ще живее в Америка, но аз й го казах тогава. И до ден днешен се чуваме и тя се консултира с мен. Мълвата за мен се беше разнесла. Не обичам да парадирам с имена, но при мен идваха всички естрадни звезди от онова време, които участваха в "Златния Орфей". Приемала съм много хора от обкръжението на Тодор Живков.

Гласът ми обяснява, че всеки човек има код, съставен от рождената му дата и имената му. Когато ги напиша на един лист, информацията започва да тече. Мога да гледам както на личност, която стои срещу мен, така и по телефона. Правя нещо като досие на човека и виждам в миналото, настоящето и бъдещето му.

Освен че работех като администратор в най-хубавите хотели на курортите, участвах и като асистентка на илюзионисти в програмите. Справях се доста добре с танците. Пристигнах в София и започнах да танцувам в хотел "Хемус", в "Астория" , в Японския хотел, парк-хотел "Москва". През деня приемах хора, а вечер работех.

Заминах за Италия и станах чистачка

Един ден дойде българка, живееща в Италия. Остана потресена от нещата, които й казах, и ме покани на гости в Милано. Каза, че там имало много нашенки, които искали да се срещнат с мен. Така през 1991 г. потеглих натам заедно с тогавашното ми гадже Вальо. Два-три месеца гледах на българки, започнаха да идват и италианки. После реших, че трябва да се прибираме в България, но Вальо не искаше.

Започнах да чистя по къщите и да гладя. Ставах сутрин в 5 часа, взимах метрото и отивах в първия дом. После продължавах в офиси. Не знаех две думи италиански. Година и половина съм била чистачка. Не се срамувам от тази работа, ако трябва, пак ще я върша. През цялото време гледах на хора, но с преводач. Постепенно започнах да сричам дума по дума. Проговорих италиански чак след 7 месеца. Вече ме бяха взели да поддържам къщата на една италианка. Доведоха ми някакво момиче - бивша Мис Италия, да й предсказвам. Тя имаше големи връзки в светските среди и ме свърза с други клиенти. Чрез нея се озовах и в дома на Силвио Берлускони. Синът му беше катастрофирал с мотор.

Беше пострадало окото му и единият му крак. Баща му бе събрал консилиум от медицински светила, физиотерапевти и екстрасенси. Казах доста неща за момчето, направих някои препоръки и роднините му ги изпълниха. Скоро след това то се изправи на крака.

Казах на Берлускони, че ще стане премиер

По онова време Берлускони нямаше нищо общо с политиката. Позволих си да му пророкувам как ще завърши важна за него сделка, а също и че скоро ще го поканят в партия. Обясних му, че ще стане министър-председател, той се засмя. Каза ми, че ако прогнозите ми се сбъднат, няма да сляза от телевизионния екран. Година и половина по-късно Берлускони ме свърза с известния водещ Маурицио Констанцо. Годината бе 1993. При първото ми участие разказах за извънземното, което ми говори. Публиката в студиото започна да ми се подиграва. Обаче изкараха няколко души от нея и аз започнах. На единия казах, че има висящо дело. На другия - че му предстои трансплантация на бъбрек, на третия - че има пирон в коляното - дори си свали панталона да покаже белега. Оттогава вестници, списания и телевизии непрекъснато ме канят. Бившият правосъден министър Клаудио Мартели ми помогна да си уредя документите за пребиваване в Италия. Най-голямото тамошно издателство Мондадори ми поръча да напиша автобиографична книга.

Така се появи "Един глас ми говори за вас", която имаше невероятен успех. В България книгата излезе през 1999. Американска журналистка от италиански произход ме покани в САЩ. Там гостувах в телевизии в Лос Анджелис, Ню Йорк, Атланта. Появих се и в шоуто на Лари Кинг. Той ме пита за себе си и му обясних, че на 15-години са го ранили с куршум в рамото. Оказа се, че тази история никой освен него не я е знаел до момента.

Върнах се в Италия. Обаждат се политици, бизнесмени, модни дизайнери, манекенки, актриси. На много хора правя консултации само по телефона. Понякога ме държат до 2-3 часа през нощта. Непрекъснато ме канят по светски приеми, модни ревюта и футболни срещи. Футболът е моята слабост. Обожавам го. При всеки важен мач в Италия ме карат да предвиждам резултата по вестниците.

Предсказах брака на Каролина от Монако

Предсказвала съм на много световноизвестни личности. Например на бал в Монте Карло ме запознаха с принцеса Каролина Монакска. Казах й, че ще се омъжи за принца, който сега е неин съпруг. На фестивал във Венеция попаднах на вечеря с Робърт де Ниро, на когото казах доста неща.

През пролетта на 1996 г. ми се обади принцеса Даяна. Предупредих принцесата на Уелс, че я заплашва тежка катастрофа с фатален за нея край. После се чувахме още няколко пъти. Говорихме за синовете й, за Чарлз и Камила. Последно разговаряхме няколко месеца преди инцидент. Все още твърдя, че е можела да бъде спасена и че е била бременна в онзи момент.

Бях близка и с Джани Версаче.

Гостувала съм във вилата му в Маями. Предупреждавах го да си наеме охрана. Той обаче не ме послуша и вижте какво стана. Сестра му Донатела често се допитва до мен. Брат му Санто обаче не вярва в тези неща.

Много футболисти също са ми постоянни клиенти. Сред тях са Дзаги, Дел Пиеро, Такинарди, Малдини, Амбозини, Гатузо, Броки. Обикновено ме разпитват за личния си живот, но доста хора идват заради здравословни проблеми. Аз посочвам къде е болката и им казвам къде да потърсят специалист.

Заварих гаджето си в леглото с циганка

Опитвам се да помагам на всички, които се обръщат към мен. За сметка на това личният ми живот винаги е бил пълна каша. Предсказвам бъдещето на другите, но моето собствено не го виждам.

Голямата ми любов с Валентин, с когото дойдох в Италия, продължи 8 години. Докарахме при нас моя и неговия брат, майките ни. Изпоженихме ги на Ботуша всичките. Разделихме се, но сме приятели все още. Като брат и сестра сме. След това изживях 5-годишна връзка с футболиста Емануил Луканов. Той е бивш играч на "Етър" - Велико Търново. Аз го уредих да играе в Италия. Живеехме заедно, купувах му всичко, обличах го. Зарязвах си клиентите, за да гледам мачовете му. Изпращах го с по два куфара подаръци за семейството му в Търново. Помогнах му да си построи апартамент там. Дори щяхме да се женим през 1998 г. Любовта ни приключи след намесата на две злонамерени жени, циганки. Те завидяха на моя живот и на щастието ми. Едната бе икономката ми Цеца. Тя ми се подмазваше по цял ден, а същевременно ме завличаше със сметките. Употребих всичките си връзки, за да докарам и дъщеря й Николета в Италия. И един ден залових Николета в леглото с Емануил. Оказа се, че преди това е преспал и с майка й! Те се върнаха обратно в България. Емануил игра в треторазряден отбор и после го изхвърлиха. Сега от време-навреме го викат за мачове да изкара някое евро. Едва събира пари да праща на Цеца и Николета. Сигурна съм, че съжалява, че сме се разделили.

Сега чакам да се появи мъж с чувство за хумор, който да ме обича, уважава и да се разбираме. Надявам се и да имам деца.бЗасега се чувствам добре и сама. Сутрин ставам към 10 часа. Закусвам с плодове, житни кълнове и мляко. Гледам сериали по телевизията и футбол. Срещам се с клиенти. Не пия кафе и алкохол. Не пуша. Не ям месо. Четири пъти седмично съм във фитнеса с личния си треньор. Трябва да изглеждам добре, защото се показвам по телевизията.

Опитвам се да давам увереност на хората в собствените им сили. Те трябва да знаят обаче, че ако са отрицателно настроени, няма начин да не се провалят. Нужно е постоянно да реагират и да се борят. Във всеки живот има възходи и падения, които трябва да се преживяват. Всички идват при мен, за да научат нещо чрез проводника на информация, който съм. Треперят какво ще им кажа. Затова гледам винаги да съм слънчева, заредена с енергия и им спестявам моите проблеми.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР