Да си гадже на Джордж Клуни

Не може до най-желания ерген да няма красива жена. Особено в сезона на червените килими.

Деяна Ангелова 22 March 2012

В сезона на наградите Джордж Клуни е особено актуален. Той е основен претендент с филмите си „Потомците“ и „Мартенски дни“. Вече взе „Златен глобус“ за най-добър актьор, както и призовете на критиците в същата категория. Следват „Оскарите“. Но колкото са важни наградите, толкова е важно и как ще се представиш на червения килим. Засега Клуни прави доста успешен тур на овации с новата си половинка Стейси Киблър. Не може до най-желания ерген да няма красива жена. Особено в сезона на червените килими. 32-годишната Стейси успява да спечели всички модни критици на своя страна. Но не бързайте да завиждате на бившата кечистка. Да си гадже на Клуни не е лесно. Доказва го дългият му списък в черното тефтерче.



ПРЕДИМСТВА
Влизаш в кръга на „богоизбраните“. За кечистката Стейси Киблър това беше удар в десетката. Никой не беше чувал за нея освен зрителите пред малкия екран, на които им харесваше да гледат дългокраки мадами по бельо да си раздават ритници, да се скубят и да сядат върху лицата си. Изведнъж, вместо да прегръща Хълк Хоган, Стейси се оказа в компанията Синди Крауфорд на плажа в Мексико, в частния самолет на Брад и Анджелина на път към кинофестивала в Палм Спрингс, на сладки приказки с Райън Гослинг във вилата на Клуни край езерото Комо.
Правиш кариера. Освен със 7-годишния си опит като кечистка Стейси не може да се похвали с други професионални върхове. Пробва се като модел на бельо, но не успя да покори модния свят. Добра се до няколко епизодични роли в тв сериали, но те не се оказаха трамплин за кинокариера. Сега, когато целият свят я знае като новото гадже на Клуни, всички врати са отворени. Наскоро Стейси подписа договор с най-престижната агенция за таланти William Morris Endeavor Entertainement, която представя имена като Бен Афлек, Шарлийз Терон, Майкъл Дъглас, Ръсел Кроу. Знаем какво означава това – ще я гледаме на голям екран.
Печелиш пари. Би било глупаво да не се възползваш от новия си статут. Вярно, в момента се радва на романтични вечери в скъпи ресторанти, на почивки в Сен Тропе, неограничен бюджет за тоалети (особено ако са за червения килим). Но едно умно и амбициозно момиче знае, че трябва да бере плодовете на славата навреме. Преди 8 месеца бившата му Елизабет Каналис красеше първите страници на изданията, а сега никой не се интересува от нея. Не успя да пробие в Холивуд, не можа да си върне дори старата работа в италианската телевизия. Доказва го и британският модел Лиса Сноудън: „Докато бяхме заедно, кариерата ми замря. Не правех нищо друго, освен да излизам с него.“ Затова Стейси побърза да осребри славата си. Вдигна двойно тарифата си, за да присъства на събитие. Сега тя прибира по $25 000 вместо по $10 000. И цената ще продължи да се качва с всеки изминал ден, в който се води за гадже на Клуни.

НЕДОСТАТЪЦИ
Нямаш право на грешки. От дълги години насам жената до Клуни е като ловен трофей. Той гордо я разхожда по червените килими, буди завист сред приятелите си, чрез нея светът вижда какъв е джентълмен. Красивата жена е важна част от имиджа на най-желания ерген. Трябва да е перфектна и като външен вид, и като поведение. Сервитьорката Сала Ларсън, с която се раздели през 2008 г., сподели: „Всички обичат Джордж и да те виждат с него на публични места може да е доста стресиращо. Нямаш право на грешки. Разхождах се като елен под прожекторите. Дори на моменти изобщо не знаех какво да правя.“
Без откровения. Той никога не коментира отношенията си с жените и крие всички детайли от личния си живот. Очаква същото от тях. В това отношение Стейси вече има два жълти картона. Още в самото начало на връзката им тя побърза да се похвали в Twitter как почива на вилата му край езерото Комо. На следващия ден вече пътуваше сама за Лос Анджелис с целия си багаж. Наскоро пък направи грешката да използва забранената дума „любов“. Във facebook тя сподели: „Разбираш, че е любов, когато преди два дни са оперирали ръката на гаджето ти и въпреки това той те води на мач на любимия ти футболен отбор.“
Държи на личното си пространство. Стейси вече мина този тест. Не се обиди, когато я заряза и отиде сам на фестивала във Венеция. Когато реши, че няма нужда от нея, за да разпуска с приятели в скъп курорт на другия край на света.
Всичко е временно. Без брак, без семейство, без деца. Клуни е категоричен. Само при споменаването на някоя от тези думи той слага край на връзката.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР