Саундтракът на март

Според Лана Дел Рей има нещо красиво във всеки вид болка.

13 March 2012

Lana Del Rey Born To Die "Universal"
Според Лана Дел Рей има нещо красиво във всеки вид болка. Със съвършено класическо лице, нисък сексапилен глас, устни на звезда от 50-те, Лана се роди като звезда в музикалните блогове. Първият й сингъл Video Games се появи онлайн през юли 2011 г. като собствено аматьорско видео. В YouTube го изгледаха над 22 милиона, което я качи на първо място в iTune. Нарича себе си „гангстерската Нанси Синатра” и вече е на корицата на английския Vogue за март. „С музиката ми – заявява тя - искам да разруша животи. Смъртта е изкуство. Отсвирихме поп музиката. Разумните мечти са вече мъртви.” Всъщност пее за любов. Пише и текстове за тъмната страна на американската мечта.

Chris Isaak Beyond The Sun “Орфей Мюзик”
Заглавието на албума е свързано с легендарното студио в Мемфис – Sun Studios, - където са дебютирали Елвис, Джони Кеш, Джери Лий Люис. Парчетата са родени от любовта на Крис Айзак към класическите плочи на родителите му и са вдъхновени от брилянтните класически записи от 50-те. Приятно ретро.

Eros Ramazzotti Eros Best Love Songs Collection “Вирджиния Рекърдс”
32 от най-популярните любовни песни и дуети на Рамацоти в стандартна 2CD и в 2CD Deluxe версия със специална книжка с 32 картички, вдъхновени от песните в колекцията. Освен разкошните дуети с Шер, Тина Търнър, Андреа Бочели в този албум е включен и новият сингъл Inevitabile на Ерос с италианската соул певица Giorgia.

Various Artists: Magic Moments 5 “Дюкян Меломан”
Най-доброто от актуалната европейска джаз сцена. Чуйте неповторимите интерпретации на известни рок парчета от френския китарист от виетнамски произход Нгуен Ли, на корейската певица Юн Сун На и на проекта на Виктория Толстой, посветен на музиката на Хърби Хенкок

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР