Маргото от Сървайвър

360 кубика силикон и амбиции

Мариана Антонова 02 November 2006

Когато разбра, че ще се срещам с нея, братовчед ми - сериозен инженер, живял и работил повече от 10 години в чужбина, ме помоли... за снимка с автограф на ефектната блондинка от Хасково. С което доказа нещо много простичко: че колкото и да сме успешни, можещи и конкурентни, мъжете ни превръщат в свои звезди преди всичко заради коефициента на женственост.
Маргарита Янкова - българската Памела Андерсън, 21 г., зодия Близнаци, фолкпевица, притежателка на зашеметяващ силиконов бюст, апетитно пухкаво тяло, чаровна усмивка и сексапилна безпомощност, за себе си пред EVA.
 
Марго, ти явно си щастливо момиче. Искаше по-голям бюст, спечели го. Искаше да пееш - постигна го. Искаше да те одобрят за "Сървайвър" - и това се сбъдна.
Явно имам достатъчно късмет и съм щастлива от това. Корекцията на бюста беше първата ми цел. Едра съм и по-малки гърди не ми подхождат. Тези отговарят на същността ми. Избрах формата - кръгли. Докторът прецени, че за моята височина и килограми са най-подходящи 360 кубика. Не ми тежат, напротив, чувствам се добре с тях. А пеенето беше моя детска мечта. Така че нямаше начин да не стана фолкпевица.

Помага ли ти пищният бюст в пеенето?
За да пееш добре, трябва да се чувстваш комфортно на сцената. А когато има нещо, което не си харесваш, това те потиска. Т.е. гърдите ми помагат единствено за самочувствието.

Мислиш ли, че ти помогнаха да влезеш в "Сървайвър"?
Кастингите бяха прекалено много. Така че една гръдна обиколка не беше решаваща.

Имаше ли уговорка с организаторите на предаването да си показваш често гърдите пред камерата, или го правеше, защото ти харесва?
Кеф ми е да ги показвам. Организаторите дори не са предполагали, че ще се къпя без горнище. Но аз съм такава и в живота. Останах, каквато съм, дори с риск да не се харесам на останалите.

Как се държа силиконовият бюст в екстремните условия?
О, с него можеш да правиш всичко, явно наистина е направен качествено.

Доста българки вече имат силиконови гърди и не го крият. Обаче точно теб журналистите кръстиха Силиконовата Марго. Не те ли дразни?
Искала съм да имам силикон, имам. Е, стана по показен начин и нямаше как да се скрие. Но пък всеки си има по някой прякор. Вярно, че моят не е кой знае колко хубав, но все пак е по-добре от нищо.

Чу се, че гаджето ти те зарязало, защото било против да отидеш на острова.
Прекалено властна съм, за да позволя да ме изоставят заради нещо. По-скоро бих зарязала аз. Истината е, че преди предаването нямах приятел. Имам доста предложения, но не съм се спряла на нито едно. В момента предпочитам да съм сама, защото бързам, докато съм млада, да направя нещо в живота си. А една сериозна връзка не се започва ей така. Когато се обвържа с някого, ще му отделям толкова време, колкото му трябва, за да се чувства добре. Ако постоянно ме няма, той ще започне да се заглежда по други жени и всичко ще приключи.

Наистина ли няма да продължите закачката с колегата ти от "Сървайвър" Звезди?
Харесахме се още когато се запознахме, но в последните два дни разбрах, че той преди всичко харесва себе си. Както всеки човек, разбира се, но той го показва много явно. Освен това гласува против мен. Как може да има развитие една връзка, в която другият не държи достатъчно на теб и при първия сигнал за тревога ти обръща гръб?

Косата ти е разкошно руса. Сменила си цвета след "Сървайвър".
Не, същата е, но на острова заради голямата влага, многото слънце и дъжд постоянно беше мокра и изглеждаше по-тъмна.

Това обаче не е оригиналният ти цвят.
Чувала съм, че с каквато коса се родиш, с такава трябва да продължиш напред. По принцип съм светлокестенява, но като бебе съм била светлоруса. Затова избрах този цвят, а и най-много ми отива.

В "Сървайвър" всеки от участниците можеше да си вземе по нещо лично. Ти си носеше четка за коса. Косата ли е това, което най-много харесваш в себе си след бюста?
За тялото имахме дрехи, за краката обувки... Мога с грим, мога и без него. Но косата щеше да е проблем, ако не я решех. Не че нямаше да намеря начин. Просто ме улесниха. А зъбите чистех с океански пясък, солен почти колкото водата. Триеш няколко минути, после изплакваш и готово.

Ти си зодия Близнаци - една от зодиите, които най-лесно се сработват с околните. Защо тогава излезе втора от Сървайвър?
Според мен другите от племето нямаха достатъчно време да ме опознаят. Затова не разбраха, че всъщност съм много готин човек и не мисля постоянно за грим, прически и т.н. Прецениха също, че не ме бива във физическите задачи. В момента, в който не се справих, разбрах, че излизам. Беше ми гадно. Но си тръгнах поне с усмивка.

Защо си толкова зле с физическата подготовка?
До осми клас тренирах хандбал, баскетбол, тенис на корт. После спрях, не знам защо. И изгубих форма. Научих се да плувам заради шоуто за около месец. Ако участието ми в "Сървайвър" беше, когато бях в 8-и клас, щях да се справя.

По-лесно ли е да разбереш какви са хората в екстремни условия?
Да. Разбираш примерно кой обича и в реалния живот непрекъснато да се оплаква. Не исках да се оплаквам. Защото зрителите биха си казали, че съм една фолкпевица, която не може нищо, освен да се грижи за външния си вид. Мисля, че показах, че не е така.

Веднага ли се върна в България?
Бях настанена в хотел на 90 км от острова. Стоях там, докато се отвори възможност да си тръгна.
 
Значи, в цялата работа има и нещо добро - видя екзотични места, направи перфектен тен...
Тенът ми не се дължи само на онова слънце. Тук, в България, редовно ходя на солариум. Да ти кажа, островът не е мястото, което бих избрала за почивка. Не е моята представа за красива природа. Пясъкът например по-скоро прилича на тиня.

Като стана дума за външен вид, кажи ми как се бориш с килограмите.
Не ям пържено, хляб и всякакви тестени изделия, ако ще е месо, ще е пилешко, ей такива неща. От време на време ходя на фитнес - това е.

Нямаше ли да е по-лесно, ако диетолог ти направи индивидуална програма за отслабване?
Правили са ми, но нещата, които ми препоръчваха за отделните хранения, бяха в доста по-голямо количество, отколкото обикновено ям. Прецених, че по моя начин запазвам повече килограмите. Все пак девизът на зодията ми е "Аз знам как", така че е напълно нормално да смятам, че съм права в това, което правя.

На острова се хранеше с кокосови орехи.
За първи път ми се случи да изям такова количество, макар че кокосът не е сред плодовете, които предпочитам. Обичам банани и портокали. Обаче на острова нямаше дори една бананова палма.

В момента си с много шикозен костюм. Каква марка е?
Не държа на марките, важното е дрехата да ми стои добре, да ми харесва и да ми е удобна. Иначе стилът ми е елегантен. Винаги, с изключение на времето, когато бях на острова, съм на токчета.

Какво да очакваме от теб като фолкпевица?
Албум и втори клип към една по-бавна моя песен.

За какво обичаш да пееш най-много?
Ами то най-обичайното, за което се пее, е любов. Бих пяла и за нещо различно, но хората, които мислят за песните ми, за момента не ми предлагат друго.

Кое е следващото нещо, което искаш да постигнеш?
В близък план ще се погрижа да стана възможно най-добра в дейността, с която съм се захванала. В по-далечен смятам да уча право. Знам, че е трудно, но съм амбициозна и ще го постигна, както всичко досега.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР