Венсан и другите

Гледайки новите мъжки предложения, веднага разбирате кой ще е техният притежател

Свобoда Сидерова 15 February 2012

Венсан Касел, Матю Макконъхи, Том Форд, Бен Афлек

Гледайки новите мъжки предложения, веднага разбирате кой ще е техният притежател

нощ с Венсан Касел

Наскоро попаднах на страхотен късометражен трилър на тема съблазняване, от който ми се разтрепериха мартинките. Мъж в светлината на прожекторите. Профилът му остава в сянка. Това му дава свобода да следва желанията си. За няколко минути сваля три жени, после с вид на победител изчезва в нощта. Пагубната игра е вдъхновена от книгата на Сьорен Киркегор „Дневникът на прелъстителя“, режисьор на клипа е Дарън Аронофски (негово дело е и „Черният лебед”), в главната роля - харизматичният Венсан Касел. Дори не му се налага да играе - просто ходи и гледа така, че дори аз искам да бъда прелъстена и изоставена. Тъй като е женен за богиня, ще се задоволя с втората съставка на чара му - аромата La Nuit de L’Homme на YSL, който ще купя на моя човек. Три двойки нотки – кардамон и бергамот, кедър и лавандула, ветивер и кумарин, завихрят емоционална буря, която ме кара да се чувствам изгубена и отново намерена в прегръдките му.
по-добрата версия на самия себе си
Том Форд иска да е привлекателен и на 95 години, но не от тщеславие, а да се качва в колата си без чужда помощ. Да, бе, да. Да ги разправя на баба ми. Няма мъж, който да не поглежда в огледалото след запой или дълги часове пред компютъра. Вместо да скърби за отминаващото време, съветвам ви да го придумате да използва охлаждащия гел-серум на Clinique. Мигновено ободрява, освежава и прави торбичките под очите по-малко забележими (кофеин), а тъмните кръгове – по-светли (екстракт от мая). Енергизиращият гел на L’Occitane комбинира органични екстракти от ракитник, пелин и мента с изворна вода от Прованс. Ако изпитвате трудности при убеждаването, наблегнете на забавното им приложение – металното топче на ролона се движи във всички посоки, улеснявайки микроциркулацията, и на удобния дизайн – може да се носи в джоба на сакото. Бурната бюти дейност може да продължи с антиейдж серума на Collistar. Филър ефектът се дължи на два вида хиалуронова киселина, която изпълва бръчките на повърхността и ги запълва отвътре.
липсата на деосредства води до ефекта на доминото
Матю Макконъхи е известен с това, че не ползва дезодоранти („Мъжът трябва да мирише на мъж!“). Ех, Матю, Матю, сега разбирам защо гаджета като Сандра Бълок, Ашли Джъд и Пенелопе Крус избягаха от теб навремето. Брад Пит също води мирно съвместно съществуване с естествения природен дар, като неутрализира виновните за неприятната миризма бактерии с... оцет. Горката Анджелина, как ли си ляга с мъж, който ухае на... туршия. То бива мода на натуралност, ама чак толкова! Да не говорим, че мокрите подмишници са онзи тласък, който кара плочките домино да падат, разваляйки градения с години имидж. Разбира се, използването на дезодоранта е личен избор, но все пак по-добре е да съблюдавате баланса между любовта към себе си и уважението към околните, особено ако сте фенове на екстремни спортове. Още повече че вече има и дезодориращи душ-гелове. Xtreme Sports на Right Guard например предотвратява още в зародиш неприятната миризма.
изкуството да сте нежни
Пещерните, разбирайте брадатите, мачовци не са ми по вкуса. Винаги се питам как ядат супа Антонио Бандерас с растителността ала Карл Маркс по лицето или Брад Пит със сивата хошиминовска метличка под брадата. Затова приветствам решението на Бен Афлек, който се раздели с „храсталака“ до под очите и се появи с 3-дневна четина. Направо се подмлади с десетина години. Вярно е, че бръсненето е сизифов труд, който кара кожата да реагира с раздразнения, зачервявания, сърбежи, парене и опъване. Но също така е вярно, че на пазара има изобилие от средства за чувствителна кожа. Чистият термален планктон и калцият във формулата Aquapower D-Sensitive на Biotherm Homme неутрализират изброените 5 признака, като възстановяват комфорта. Ново измерение на бръсненето предлага и серията Nivea for Men Sensitive. Лайка, витамин Е и алое вера облекчават, успокояват и подобряват естествената защита на кожата.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР