Усъвършенствай себе си

Всеки път по-добра с adidas UltraBOOST X - най-иновативната обувка за бягане, създавана за жени

27 February 2017

Най-сигурната превенция срещу пролетната умора са спортът и здравословният режим. Балансираното хранене, съчетано с физическа активност гарантират добра форма и прекрасно настроение. Пък и лятото идва – не само, че е модерно, но е и задължително да бъдете във форма! 

Дори дизайнерите от високия подиум вкараха в колекциите си неочаквано много спортни елементи. Клиновете, суичърите и маратонките ще бъдат много актуални този сезон. 

Най-лесният градски спорт е бягането, за който ни трябва само мотивация за усъвършенстване и постоянство, за да го постигнем. В този контекст стои дизайнът на adidas UltraBOOST X – най-новата спортна обувка на бранда, чиято световната премиера беше на 22.02.2017 г. Силуетът е разработен от отдел Иновации на adidas с помощта на технологията за проследяване и анализиране на движения ARAMIS. Тя разкрива точките в тялото на жената, които имат нужда от прецизна подкрепа по време на бягане. “Създадохме отличителния Adaptive Arch – специално пригоден за модела свод, и Primeknit горна част, която се адаптира към промените, настъпващи във формата на ходилото по време на бягане. Съчетахме това с новия, по-прибран дизайн на петата и Continental Rubber 4-лентовата мрежеста подметка, специално създадена за женското ходило. Резултатът е най-иновативната обувка за бягане, създавана за жени“, казва Мориц Хоелмюлер, директор дизайн в adidas.

Не спирайте да се усъвършенствате, дами! Бъдете във форма с adidas UltraBOOST X.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР