Защо звездите са принудени да ползват социални мрежи

eva.bg 21 September 2016

Снимка: getty images/guliver

Оказва се, че в Холивуд нямаш опция да стоиш далече от социалните мрежи, ако искаш да имаш работа. Лив Тайлър заяви, че върху звездите се оказва натиск да развиват и поддържат профилите си в социалните мрежи, защото някои холивудски босове давали добрите роли и анжамименти само на онези, които могат да рекламират проектите добре в Instagram, Twitter, Facebook...

“Със сигурност мога да ви заявя, че хората, които имат повече фенове в социалните мрежи, получават по-добрите ангажименти и много повече работа. В същото време едни от най-елегантните хора, които обичам страшно много, никога няма да се занимават със социални мрежи и са надскочили тези неща“, заяви в интервю Лив Тайлър.

Така, благодарение на нея, разбрахме един от новите критерии на холивудските шевове относно звездите. Кой да предположи, че от тях вече не се иска толкова талант, колкото повече фенове в Instagram. И всъщност има резон – това е огромна аудитория, която може да се облъчва безплатно с реклами. А днешният шоубизнес опира именно до това.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР