Ивана на сянка

Гардеробната на Ивана е в червено и черно, като по Стендал

Лилия Илиева 12 May 2009

Гардеробната на Ивана е в червено и черно, като по Стендал. Там в две различни по големина красиви кутии са притихнали 40 шапки, донесени в новия й апартамент в полите на Витоша от Гърция, Дубай, Тайланд, Италия, Милано, Рим, Париж и Сент Бартс.

Шапките са страст за Ивана от 4-5 години насам. Обича да купува за себе си или за подарък, но от своите не би дала на никого, защото всяка е специално избирана, специално съчетана и важна по своему.

Любимият й стил са бомбета и каскети.

Не харесва големи периферии. Компромис е допуснала само за две шапки и ги носи само на плажа.

Не носи всеки ден, признава, но й се случва да излезе от фризьорския салон и да покрие пищната си току-що направена коса с шапка, тайно от фризьора си, разбира се.

Най-скъпата, най-новата и най-голямата й тръпка сега е шапката, с която позира за EVA - черно-бяла, създадена в лимитирана серия за лятната колекция на Dior. Струва 1400 евро и е една общо 10 в света. Ивана се влюбила в нея в сайта на марката и звъннала бързо на кумата си Таня Дикова, по това време в Париж, да й я купи.

Най-евтината е една перуанска, купена от плажа в Тайланд за 20 евро. Тя е и една от двете й любими шапки. Другата й любима е също перуанска, купена от пазар в Дубай и разходена веднага на сафари в пустинята.

Любим магазин за шапки тъмнокосата хубавица няма. Шапките я намират сами.

Марки шапки в гардероба й са Dupont, Just Cavalli, Escada, Yohji Yamamoto, Dior, V.D.P.

Звезда, която й допада като стил на носене на шапки е Мадона. В последния й клип, казва Ивана, Мадона е с убийствени шапки. Много приличат на моите. Все едно е видяла е от мен.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР