Тримата мускетари 3D

Всяко поколение има своята екранизация по прословутия роман на Александър Дюма, но ние първи ще го гледаме на 3D

08 November 2011

Всяко поколение има своята екранизация по прословутия роман на Александър Дюма „Тримата мускетари“, но ние ще сме първите, които ще ги гледаме на 3D.

В новата екранна версия, дело на режисьора Пол У. С. Андерсън, се подвизават страхотни мъже – келтският красавец Рей Стивънсън (Портос), познат от епоса „Тор“ на Кенет Брана, синеокият Матю Макдъфи и уелсецът Люк Евънс от „Сблъсъкът на титаните“. Към това незабравимо трио прибавяме новобранеца Логан Лърман (Д’Артанян), чиято звезда изгря с филмите за Пърси Джаксън, а съвсем наскоро списание VMAN го включи в броя си, посветен на новите холивудски секссимволи. Отборът се води обаче от самия Орландо Блум в ролята на Дука на Бъкингам. Въпреки че не е в ролята на мускетар, Блум е истинската звезда във филма. По повод „Тримата мускетари“ той даде интервю, в което призна, че на няколко пъти в живота си е бил на косъм от парализиране – след падане от покрив, от ски и при тежка мотоциклетна катастрофа. И трите пъти лекарите са му заявявали, че едва ли ще може да ходи повече, но той все е успявал да се изправи. Сега твърди, че поддържа форма с... пилатес (?!?), а новата му голяма любов е фехтовката - „истински мъжки спорт, предизвикателство за духа, ума и тялото“.
Във филма, който е със зашеметяващо пищна сценография, в ролята на Милейди гледаме Мила Йовович, чийто съпруг е и режисьор на филма. Мила е съвършената Милейди и освен това се бие адски добре. „Тримата мускетари“ се разпространява от „А Плюс Синема“.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР