Игра на Мода

Сердика Център прекроява емблематичната „Игра на Дама“ с тенденциите за сезон есен-зима 2011/2012

02 October 2011

През месец октомври Сердика Център прекроява емблематичната „Игра на Дама” в стилна „Игра на Мода” с тенденциите за сезон есен-зима 2011/2012. Модният Пасаж на Ниво 0 ще предложи интересни идеи и решения в духа на последните модни настроения. Всяка седмица едни от най-добрите стилисти ще инспирират клиентите на Сердика с 20 нови стилови комбинации, което ще им даде възможност да се забавляват и да преоткрият себе си като адаптират предложенията към своя стил и гардероб. В допълнение Сердика Център ще изненада своите посетители с подарък LOOKBOOKEсен-Зима. Той разгръща 12-те основни модни тенденции, предложени в 96 различни комбинации от магазините на: Furla, Weekend, PatriziaPepe, Celynb, BSB, Badoo, Reserved, CroppTown, House, Benetton, Sisley, Palmers, Triumph, Celio, KarenMillen, GANT, PietroFilipi, Alexandra, TheCircle, TerraNova, Calliope, Peek & Cloppenburg, Humanic, HoglShoes, Deichmann, PorsheDesign, TallyWeijl, LTB, Quiz и др.
Всички желаещи могат да се снабдят с модния пътеводител за сезона в Сердика Център или ексклузивно в заведенията: BarMe, Beso, BrasserrieBar & Diner, CultureBeat, K.E.B.A., LaCubanita, Lime, Марая, Memento, Motto, Opera, Mascara, SpaghettiCompany, SpaghettiKitchen, Toba&CoBar, WonderBar. Изданието се разпространява безплатно.
За тези, които искат да изразят собственото си тълкуване на тенденциите за сезона, Сердика Център предлага специална игра във Facebook. Там ще могат да комбинират различни дрехи и аксесоари от последните колекции за есен-зима 2011/2012 и да се състезават за възможността да спечелят 500 лв. с индивидуалния си моден прочит. Всяка седмица авторът на комбинацията с най-много гласове ще получи подарък ваучер, с който ще може да приложи идеите си в магазините на Сердика Център.
Ако искате да сте винаги на мода и винаги различни е необходимо да се сдобиете с LookBook сезон 2011/2012 и да следите седмичните предложения в Сердика Център!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР