Вождът на кристалите отново в България

Гуруто Йоги Тан ще ви запознае с лечебната сила на кристалите

29 September 2011

За втори път у нас пристига малоазийският гуру Йоги Тан. Той е основател на „Университет по енергийна медицина“, създател на системата Минг Чи, председател на Асоциация на енергийните лечители в Бали и единственият кристалотерапевт - член на Световната асоциация на енергийните лечители. Лекувал е и е консултирал стотици пациенти по света, сред които има и много известни хора. Той е йога, лекар, учител по медитация. Това го казваме за сведение на онези, които са пропуснали информациите за Йоги Тан при предишната му визита в България.
Повод за второто му посещение у нас отново са кристалотерапията и Минг Чи йога. На 8, 9 и 10 октомври в Експо Център, София, той ще води лекции и практики. Ако предишния път сте пропуснали да се запознаете с лечебните свойства на кристалите, сега имате възможност да наваксате с първо ниво на семинара.
Желаещите да почерпят опит и знания лично от Йоги Тан могат да се запишат на телефон 02 483 66 40 и 0888 90 36 00. Курсове по кристалотерапия и Минг Чи йога ще се проведат и в Пловдив на 19 и 20 октомври, Варна на 22 и 23 октомври.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР