Каталог за незабравимо лято

Лимонена светлина или прасковена руменина, жасмин за етикет „единствена“ или нежен имидж в стил лилия

Илияна Йорданова 12 June 2011

Noa Summer на Cacharel

Лимонена светлина или прасковена руменина, жасмин за етикет „единствена“ или нежен имидж в стил лилия, момина сълза и ванилия. Приключенията те чакат, от теб зависи кой тип героиня ще си

Слънчеви цитруси те канят на лятна почивка на екзотичен курорт в компанията на  Noa Summer на Cacharel. Сочна ябълка, подправена с кориандър, гарантира топли запознанства с реален шанс за нещо повече.
Ако ти е присъщ епикурейският дух, не пропускай Laguna Maravilla на Salvador Dali. Жасмин и роза добавят шезлонг и шампанско към картинката на уединена лагуна, а ванилията и мускусът превръщат мига наслада във вечност.
O de l’Orangerie на Lancome навява мисли за разходка из френска градина в сянката на портокалови дръвчета. Мистичният мирис на есенция от бели цветчета и портокалов абсолют, миксиран с акватичен акорд, те увлича в играта на роли, от която мъжете се побъркват. 
Вкуси от изкушението, което сякаш предлага “нахапаната ябълка” с тоалетната вода First Fragrance на Lolita Lempicka. Коктейлът от кайсиев нектар и тъмна череша утолява жаждата за непознати удоволствия, особено с добавените няколко грама женско биле.
Самото име на Pivoine Flora на L’Occitane във вариант EDP говори за неговата тематика - женствеността и красотата както на божура, така и на Флора, богинята на пролетта. Ароматното буйство на цветето с хиляди венчелистчета допълват магнолия и дървесни нотки.
Емоции до безкрай е манифестът на Eternity Summer for her на Calvin Klein. Усещането за приятно безгрижие и облян от лъчи лежерен летен ден идва от деликатните нотки на момина сълза, обвити от листа виолетка и  кориандър.
Градинска праскова зрее в сърцето на Wild Pearl на Naomi Campbell. Плодът, допълнен с любимото цвете на Венера – бяла теменужка, пикантен розов пипер и освежаваща сладка диня, подчертава уникалната ти аура и събужда сетивата.
Сладострастен и невинен, жасминът превръща Aqua Allegoria Jasminora на Guerlain в еликсир на Амур (ангелът намазва върха на стреличката си с цветето). Пътят към райската градина на споделените емоции е посипан още с фрезия  и момина сълза.
Уханието на българска роза е способно да събуди в душата вълнуващо чувство. Очарователният дует на цветния акорд с индонезийско пачули в Idylle Duet на Guerlain те кара да тръпнеш в сладко очакване на любовта.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР