Вещи в магиите

Вместо да шепнеш заклинания и да бъркаш отвари, натисни дозатора на флакона с ароматна течност

Илияна Йорданова 12 May 2011

Duo Men на Azzaro

Вместо да шепнеш заклинания, да бъркаш отвари и да надничаш в кристално кълбо като във филма „Вещи в занаята“, натисни дозатора на флакона с ароматна течност. Тя крие нотки на червена ябълка, кумкуат, теменужка, вАнилова орхидея и кориандър, с които ще си върнеш любовта и ще намериш кармичната си половинка

ЗА НЕЯ
магия за предизвикване на любовни видения
Сложи в гърнето ванилови шушулки от тропическа пълзяща орхидея, добави повечко фрезия и подправи с щипка личи. Изпий „отварата“ Vanilla Freesia Lychee на Korres по пълнолуние. Добре дошла в часа по мистика. За последствията – променен живот по начин, по който не си очаквала, отговорността е изцяло твоя.    
...за стимулиране на положителна енергия
Два са начините да го направиш. Единият - като си купиш шал на Gucci с любимия на принцеса Грейс Кели принт Flora. Вторият е да заживееш в света на цветята и слънчевата светлина благодарение на Flora Eau Fraiche на Gucci. Ухаещата на бергамот, кумкуат, листа от рози и османтус аура пръска искри на щастие и заразява с оптимизъм и веселие.
...за композиране на загадъчна симфония
Двете доминанти в Еssence на Narciso Rodriguez – наситеност и ефимерност, си съперничат, влизат в двубой и... постигат хармония. В основата на чувствената и женствена композиция е любимият на дизайнера мускус, гарниран с ирис, роза и амбра. Истинска слънчева и много секси есенция. 
...за диво изживяване
Дамският L’Eau par Kenzo Wild черпи чистотата и силата си от водата. После, изпълнен с живот, пътува през природата, улавяйки аромати по пътя си. Докоснат ли кожата, нотките на мандарина, бяла праскова и жасминови цветове изригват в енергия, която те отнася като вихрушка. Емоциите, които следват, наподобяват каскада. 
...за любовна съблазън
Любовта е... скъпоценност. Доказва го не само флаконът от жълто злато на Duo Women на Azzaro, но и съдържанието, което крещи с искреност „Обичам те“. Съблазнителната сладост на розов грейпфрут, червена ябълка и пасифлора, комбинирана с интригуваща екзотика на пачули и ванилова орхидея, опиянява сетивата и пристрастява повече от бижу.  
...за неустоимо привличане
Кой би могъл да забрави първата среща и първата целувка. Благодарение на Magnetic Woman (6) нa Mexx се потапяш в същия магнетизъм на чувствата. Нотки на червена ябълка, теменужка и розов пипер запалват палави пламъчета в очите, а на божур и момина сълза подтикват към първородния грях.

ЗА НЕГО
...за енергизираща вълна на очакване
каквато само истинското привличане може да предизвика. Magnetic Mаn на Mexx избухва с наелектризиращ заряд от артемизия, ревен и кумкуат, но „пожарът“ незабавно бива потушен със заледени алдехиди. Предчувствието за сладки моменти на близост се дължи на пленителното присъствие на теменужка и кориандър.
 ...за пускане на духа от бутилката
Няма мъж, който да не иска да поеме глътка въздух, изпълнен със свобода. Бунтарското бягство L’Eau par Kenzo Wild с подправъчен дъх на кориандър, мента и кедър  напомня къпането под водопад в някое диво и забравено от бога място. Коя жена в света не би искала да си има работа с този необуздан свежар под живителните пръски. 
...за откриване на другата половинка 
Понякога е много трудно, но не и когато държиш в ръка флакона от бяло злато на Duo Men на Azzaro. Силата на чувствата символизират искрящ грейпфрут и галбанум. Акордът на джинджифил, плодове от хвойна и мирта свидетелства за нерушимата хармония между две начала, вечна любов и всепоглъщаща страст. 
...за връщане към корените
Vetiver Root, Green Tea and Cedarwood на Korres е не само проява на индивидуалност, но и въплъщение на вътрешното състояние. Доказват го съставките, изписани на флакона вместо име. Спомена за плодородна и влажна земя връща етеричното масло от ветивер. Листата от зелен чай са препратка към ободряваща церемония. Акордът на кедър възвисява духа.
 ...за отказване от наркотик
Уви, любимият вече е зависим към свръхдозата свежест, лъхаща от лимитирания „Le Male” Terrible Shaker на Jean Paul Gaultier. На теб не ти остава нищо друго, освен да разклатиш истинския шейкър, в който е поставен флаконът, и да утолиш глада на лошото момче с „ужасен“ микс от розов пипер, грейпфрут, ветивер и мускус.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР