4 идеи

Бляскавата красота на пролет 2011-а разчита на цялостна визия, при която всеки елемент е подчертан

Свобoда Сидерова 24 March 2011

Бляскавата красота на пролет 2011-а разчита на цялостна визия, при която всеки елемент е подчертан



под линията
Valentino се вдъхнови от Туиги и подчерта миглите няколко пъти. Спиралата на Chanel спестява тези усилия. Формулата има 360 фибри за удължаване и трио от смоли с извиващ ефект. Четката е с 4 реда гребенчета за разделяне и извиване и удължаващо двойно впръскване. Акцентираните мигли вървят с обезцветени вежди.

















малинов сироп
Изявената женственост според Nina Ricci е контрапункт на момчешката красота. Новият идеал е оживяващи погледа розовочервени сенки от веждите до линията на долния клепач, черен молив, спирала и глос в nude нюанс. Внимание: оттенъкът на сенките трябва да е интензивен, иначе очите изглеждат насълзени.

















за мен двойно
Попартът превзе макияжа. Dior игнорира make-up догмата: само един акцент - или на очите, или на устните. Тихоокеанската тропическа тема - сенки в неоновоелектриково и яркочервено червило, която ни препраща към 80-те, e жизнерадостна. Особено на слънчева светлина през лятото.

















северно сияние
За визажистите smoky eyes са същата класика като малката черна рокля за дизайнерите. Rochas обяви синьото за новото черно. Смесването на няколко цвята сапфирено придава бледа студена красота на лицето. Романтичната визия довършват нежнорозовите устни.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР