Без грим не мога

Понякога животът е битка. И сигурно не е изненада, че всяка трета жена не излиза от вкъщи, без да се покрие с цветовете на войната.

12 January 2011

Понякога животът е битка. И сигурно не е изненада, че всяка трета жена не излиза от вкъщи, без да се покрие с цветовете на войната. Става въпрос за грим, естествено. Според скорошно проучване, цитирано от „Дейли Мейл“, една трета от жените не се показват без грим, дори да отиват само на пазар в супермаркета. Шест от десет пък не биха отишли на работа без макиаж. Нещо повече. 37% от дамите смятат, че така кариерата им ще пострада и никога няма да бъдат повишени.

Купуването и употребата на козметика не е просто от суета. Това дава на жените увереност и самочувствие“, твърдят специалисти, които анализират резултатите от проучването. И не става въпрос само за работното място. Една от десет представителки на нежния пол не би позволила половинката й да я види без грим. Една трета изчакват поне два месеца и половина от началото на връзката, преди се покажат на мъжа в естествения си вид. А 14% винаги стават преди половинките си, за да си сложат грим.

Суета или самочувствие? Няма значение. Важното е, че без грим не мога.


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР