Най-добрите тела на плажа за 2010

Кои са най-добрите плажни тела през 2010 г.? В MSN направиха своеобразна класация.

15 December 2010

Меган Фокс

Кои са най-добрите плажни тела през 2010 г.? В MSN направиха своеобразна класация, в която челните места заемат Меган Фокс (разбира се), Риана, Кейт Бекинсейл, Майли Сайръс и американската звезда, за която винаги малко се чудим с какво точно е известна – Ким Кардашиян. Ким впрочем има доста обстоятелствено дупе, но не можем да не признаем, че е секси. За Парис Хилтън ще кажем, че ако не обличаше толкова кичозни бански, може би щяхме да забележим и тялото й.
При мъжете добре се представят Джъд Лоу, Джейсън Стейтъм (отлично тяло, демонстрирано на Сейнт Бартс), а Джъстин Тимбърлейк направо бихме наели за свой инструктор по сърф, ако стигнем до Хаваите някой ден.
И тук идва не толкова доброто... Разглезени от фотошоп и от идеята, че фитнес инструкторите и диетолозите могат да ги стегнат бързичко за поредния филм, във формата на бели пандишпанчета се явяват Дейвид Духовни и уви! нашият любимец Джерард Бътлър. Отпуснатите му гърди и пооформените любовни дръжки сигнализират, че за да продължим да го харесваме, трябва да насочим погледите си основно към мъжественото му лице и пронизителния син поглед. Орландо Блум може би трябваше да се крие повече от папараците по време на престоя си на Сейнт Бартс с Миранда Кер. Така щеше да скрие коремчето си.
Изводите са няколко.Първо, киноактрисите не могат да се съревновават по телесна красота с моделките – моделът на Викториас Сикрет Алесандра Амбросио е едно от доказателствата. И второто, може би по-важното, което винаги сме знаели, но постоянно трябва да си го припомняме. Звездите са като нас – ражданията не остават без последствия (на любимката на германския народ Хайди Клум определено й личи, че е раждала, когато е по бански и това е ОК) и възрастта си е възраст (Камерън Диас изглежда добре, но все пак по-различно отколкото беше на 20).
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР