И Линда Еванджелиста вече е сама

Според слуховете Линда Еванджелиста се е разделила с приятеля си след 4-годишна връзка. Канадският супермодел и основателят на Hard Rock Cafe Питър Мортън са прекратили връзката си още преди няколко месеца и то заради спор къде да живеят.

14 October 2010


Според слуховете Линда Еванджелиста се е разделила с приятеля си след 4-годишна връзка. Канадският супермодел и основателят на Hard Rock Cafe Питър Мортън са прекратили връзката си още преди няколко месеца и то заради спор къде да живеят. „Питър работи в Малибу и Лос Анджелис, а Линда прекарва по-голямата част от времето си в Канада или с приятелите си в Ню Йорк. Като всички супермодели тя иска да й бъде угаждано и да се отнасят с нея като с принцеса“, разказва приятел на двойката.

Друг източник твърди, че миналата година двамата са се сгодили, което не се е понравило особено на родителите на Питър. „Някои негови роднини изобщо не я харесваха и бяха ужасени, когато на миналия Ден на благодарността тя се появи с голям диамантен годежен пръстен. Но те така и не обявиха дата за сватба“.

45-годишната Еванджелиста и 65-годишният Мортън започнаха да излизат през 2006 г. По това време манекенката беше бременна със сина си Аугистин, но така и не разкри кой е бащата на детето.

Говорителят на моделката все още не е потвърдил новината официално.




ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР