ева лонгория

Светът я познава ката Габриела от „Отчаяни съпруги" и една от най-красивите и горещи жени в света.

Свобoда Сидерова 26 February 2009

Обожава да се съблича пред публика и е влюбена в прашките. Но Ева Лонгория още e бакалавър кинезитерапевт и отличен стрелец по... бирени кутии. Самата тя се описва като изумителна, изкусителна, удивителна, корава и забавна. Кийфър Съдърланд, с когото си партнира в „Стражът", я нарича хибрид между светулка и комар - красива, но хапеща.

във външния си вид не би променила НИЩО
Според американския Maxim Ева е най-красивата жена в шоу бизнеса за 2006 г. Самата тя е удивена, тъй като през 2004 г. заема едва 91 позиция. "Просто не мога да повярвам". Тук е искрена. В детството й лепват прякора „черничката". Единствена от четирите сестри е с тъмна коса, тъмни очи и тъмна кожа. „Растях като грозното пате. Kогато се превърнах в лебед, си казах: "Ха, значи някой мисли, че съм красива! Бог ме е благословил с уникални черти - някои красиви, други - не толкова. Убедена съм, че има причина за това, ето защо нямам желание да ги променям."

като тийнейджърка усвоява трикове за ИЗМАМА на публиката
В началото на 90-те, когато започва да участва в конкурсите за красота, се научава как сутиенът с push-up ефект прави от нищо нещо, как със скоч се изглаждат гънките около талията. „Тогава открих, че можеш да привлечеш вниманието не само с красота, но и с чувство за хумор. Той е уникален заместител на външните недостатъци."

гордее се с ОГНЕНИЯ СИ ПОГЛЕД
„Зениците ми са черни-черни, сливат се с ириса и изпъкват още повече на фона на бялото". Явно наследството на мексиканските предци си е казало думата. От сенките предпочита комбинацията в розово, лила и бяло и то в блестящ вариант, а червилото й е в бакърен цвят. Побъркана е на тема спирала. Харесва най-вече Double Extend и Volume Shocking, и двете на L'Oreal. Въпреки няколкото слоя, не пропуска да си сложи 2-3 снопчета изкуствени мигли. В козметичната й чантичка се мъдрят още червило на L'Oreal (Ева е посланичка на красотата на марката от 2005 г.), бронзираща пудра, лак и четка за коса.

вярна е на ЕДИН ЕДИНСТВЕН КРЕМ
Любимият й нощен крем е Crеme de La Mer. Откакто за пръв разбира за него, не му е „изневерявала". По съвет на майка си, докато нанася крема, масажира лицето като движенията на пръстите са винаги нагоре.

спи с КОПРИНЕНА КЪРПА на главата, за да избегне оплитането на косата
Наскоро реши да си поиграе на Виктория Бекъм, но явно не се хареса с къса коса и 24 часа по-късно се появи отново с дълга. Самата Ева мисли, че прилича на Одри Хепбърн. Е... ако се постараят много стилистът, фризьорът, гримьорът, фотографът... На въпроса защо имитира бившата спайска, Ева шокира с признанието, че по-важна е промяната в интимната й прическа. „Всяка една жена трябва да опита поне веднъж в живота си бразилската епилация (изцяло обезкосмяване "долу" с кола маска). Сексът след нея е просто подлудяващ".

обича да украсява тялото с БОДИАРТ
Освен тату на вътрешната част на китката, има още едно - инициалите на бъдещият й съпруг Тони Паркър. Но те са на скришно място, до което само баскетбо-листът има достъп.

ежедневният ритуал на красотата допълва с НУТРИКОЗМЕТИКА
Привърженичка е на тезата, че ако искаш да имаш красива кожа, трябва да й въздействаш отвътре. Нейното тайно оръжие са вкусните тоници Borba - релаксиращ, очистващ, анти-ейдж, изсветляващ, тонизиращ и хидратиращ със зелен чай и витамин С.

никога НЕ ГЛАДУВА
Освен по спагетите с месо, си пада по божествено вкусния шоколад Godiva (успокоява я по време на снимането на голи сцени). Тайната на сексапилната й фигура e в навика й от детството да не се тъпче с фаст фуд. Закуската й включва голямо парче баница с пълнеж от зеленчуци или омлет с бекон и спанак и нискомаслено кисело мляко плюс доматен или портокалов фреш. На обяд салата с пиле на грил и салата „цезар" със сьомга на пара и чаша студен чай с лимон. Ако огладнее, се глези с паста от нахут и ябълки, 2 шепи сухи плодове и ядки или ягоди с йогурт. Никога не си ляга гладна. Вечерята й: агнешко, пържени парчета бяло пилешко месо със зеленчуци и пресни картофи или риба тон, зеленцуци на грил и варени сладки картофи, довежда до припадък колежките й.

спортува ВСЕКИ ДЕН
минимум по час като сменя програмата. Понеделник катерене на скала, вторник кикбокс, сряда танци, четвъртък кардио и петък йога. Любимият й спорт е йогата, тъй като позите и дишането й се отразяват добре на... секса. Въпреки че напоследък тренировките й се струват досадни, Ева отново е мотивирана. Това, което не можа да направи личният й инструктор, направи бъдещият й съпруг.

със ЗАГАР прави мускули
На всеки 5-6 дни в дома й идва гуруто на загара Джими Коко и я бронзира. „Мога да направя „бонбонче" от всяко тяло, дори собственичката му да не знае пътя към фитнес залата" - твърди цярат на автобронзанта.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР