Има нещо златно в София

Дизайнерският шоурум на ул. „Иван Асен“ 22 в София започва новия сезон със „златно” събитие.

Адриана Попова 19 September 2010

Дизайнерският шоурум на ул. „Иван Асен“ 22 в София започва новия сезон с едно „златно” събитие. По покана на клубната верига Planet петима дизайнери от екипа на шоурума създадоха съвместна колекция „GOLDEN CODE“, която ще бъде показана на ревю на открито в центъра на София на 25 септември от 21 ч. За прическите на моделите ще се погрижат специалистите от Академия STEPHAN.

Дизайнерите tochka, nelmit, Йелена Кесич, Игор Илийовски и Боян Петрушевски са търсили нови и непознати форми и силуети, с фокусиране на детайли и неочаквани творчески решения. Цялостното усещане на колекцията от близо 40 силуета напомня на оригами. За инспирация служат деконструираните модели на Ан Демюлемеестер, сложните конструкции на Виктор и Ролф, новаторските силуети на Хюсеин Чалаян.

След края на ревюто в специално изградени златни пробни желаещите да облекат дрехите от колекцията ще получат безплатен стайлинг от самите дизайнери и прическа от Академия Stephan. Професионален фотограф ще заснеме „златния вид” на всеки клиент, а дрехите ще могат да бъдат откупени на място.

Golden Code е на 25 септември от 21 ч. пред Planet Bar de Luxe в София.

След 1 октомври дрехите от колекцията ще бъдат изложени в шоурум „ИВАН АСЕН 22”.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР