Музиката през септември

Gotan Project Tango

14 September 2010

АЛБУМИ

Gotan Project Tango 3.0 Дюкян Меломан
Прекрасно многоцветно танго в стила на френската тройка Gotan, наложила  изисканата смес от акустично и електронно звучене. Албумът е разнообразен с много гост-артисти. Колоритен момент в него е изразителното четене на откъси от „Игра на дама“ на Хулио Кортасар.




Katy Perry Teenage Dream Вирджиния Рекърдс
Обложката на новия албум на Кати е на Уил Котън (художник, рисувал много знаменитости, сред които Том Форд) и е портрет, пресъздаващ една от сцените в последното й видео California Gurls. Пълен е с характерните за Котън захарни облаци, бонбонени гори и още захаросани фантазии. А Кати, чиято звезда изгря преди 2 години с парчето I kissed A Girl, си заслужава с изпълнение, напомнящо коктейл от гласовете на Синди Лопър, Аланис Морисет и Фреди Меркюри.


Phil Collins Going Back Орфей Мюзик
Тук Фил, за когото не сме чували от 8 години, е събрал соул песните, оказали най-голямо влияние върху музикалното му творчество. Това са парчета на композитори и изпълнители като Стиви Уондър, Martha And The Vandellas, The Four Tops - Колинз просто разказва за музикалната атмосфера на тийнейджърските си години.




Предстои появата на музикален албум с песни на актьора Хю Лори. Той ги е написал, той и ги изпълнява с гост-музиканти. Албумът ще се появи на пазара тази есен в Щатите. “Знам, че не много актьори, които се увличат по музика, постигат успех. Надявам се, че в моя случай поне никой няма да пострада”, казва д-р Хаус.



ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР