Весели картинки

Веселите щампи на нелепи, но мили същества, принтовете, вдъхновени от уличните графити и наивистичните детски рисунки на любимите герои на флората и фауната, просто никога няма да излязат от мода

Кристина Симидчийска 09 August 2010


Винаги сме уважавали чувството за хумор на дизайнерите и не пропускаме случай да ви напомним за ползата от самоиронията. Веселите щампи на нелепи, но мили същества, принтовете, вдъхновени от уличните графити и наивистичните детски рисунки на любимите герои на флората и фауната, просто никога няма да излязат от мода.

Е, този сезон Стефано Пилати изпадна в неочаквано романтично настроение и поръси със сладки червени ягоди някои от моделите си за YSL (действително необичаен акцент за строгата черно-бяла колекция). Доста по-логично и на място изглеждат огромните череши при моделите на Moschino и ятото насекоми върху тишъртите на Dsquared2. В линията на Giles пък златисти паячета пропълзяха по блузите и роклите почти в тон с металния блясък на чантите с форма на динозаври. А по прилежно закопчаните яки на моделите на Miu Miu се протягат стилизирани котки, за да продължат разходката си към полите, панталоните и гащеризоните.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР