Прорези, камъни, пера

Само веднъж е достатъчно!

Кристина Симидчийска 09 June 2010

Точно така. Има едни особено добри идеи, които мигом забелязваме на модния подиум и знаем – дори да ги облечем само веднъж, няма да съжаляваме! След това с благодарност можем да ги приберем в гардероба, защото мисията им е изпълнена: превърнали са ни в звездата на вечерта. Ето част от горещите попадения за този сезон.

ПРОРЕЗИ
Тънки, обгръщащи кожата разрези – това, признайте, може да бъде неустоимо еротично... Подобни рокли не „крещят”, а само нежно нашепват за фантазиите, които будят, без да разкриват. Добавете фините тъкани, прилепващи по тялото, минидължините и... няма какво повече да обясняваме. Вечерта е ваша.

ПЕРА
Нищо ново, ще кажете. Да, съвсем в духа на модните традиции е вечерните рокли да се декорират с дантела или пера. Но докато дантелата приляга буквално на всеки, то ефирните на пръв поглед рокли с пера изискват определена доза смелост и много увереност в начина, по който ги носите. Е, приемате ли предизвикателството?

КАМЪНИ
Блестящи, полупрозрачни, големи. Посипани върху тънки прозрачни материи, скриващи и разкриващи едновременно... Напомнят за скритата дързост на свенливите индийски принцеси и същевременно заслепяват със сиянието на холивудските звезди.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР