Задни мисли

Латинозвездите показаха, че могат да печелят милиони от реклама с... апетитно дупе

Свобoда Сидерова 25 January 2010

На едно от ревютата си на мъжка колекция преди време Вивиан Уестууд изкара на подиума манекени с пуловери, под които напираха...женски гърди. Така старата лисица се опълчи срещу фетишизирането на женския бюст. А латинозвездите довършиха работата - показаха, че могат да печелят милиони от реклама с... апетитно дупе. Днес то е на мода. Но още древните палестинци слагали вериги на краката на младите робини, ограничаващи дължината на крачката. В резултат девойките въртели дупето с приятна бързина. Легендата Мерилин Монро пък изобретява свой метод за секси походка. Поръчва да срежат от токчетата на обувките почти сантиметър по диагонал. Така, погледнати отзад, задните части на холивудската примадона апетитно се разминават. Ако не можете да се похвалите с подобни форми, следвайте съветите на EVA. Тайната е железни мускули и копринена кожа. А сме и сигурни, че баналният комплимент "знаеш ли, че имаш страхотни очи" е много изтъркан.

Формулата на идеалното дупе
 
Професор Джон Манинг от Ланкашиър твърди, че перфектното дупе е в съотношението на обемите на талията и бедрата. Идеалната цифра е 0.7. Например при талия 65 см и обем на бедрата 91 см, съотношението е 0.714 (65 : 91). Секси дупето, освен че трябва да покрие въпросния норматив, трябва да е малко пухкаво и едновременно стегнато, заоблено с формата на праскова или круша и леко загоряло.

Агентки 0.7
 
Според множество анкети първо място в класацията за най-секси задни части принадлежи на Кайли Миноуг - 0.702. Злите езици твърдят, че тук не е минало без лифтинг. И така да е, никой няма да разбере, че задните ти части са прелестни, ако не ги покажеш. Не може да й се отрече - австралийката си извоюва титлата, не пропускайки под път и над път да демонстрира форми. Второ място заема избраницата на Леонардо ди Каприо - манекенката Жизел Бюдхен с 0.708. На трето е любимката на таблоидите Джордан с 0.68. Но ако бъдем точни, дупето, някога дискредитирано от Туиги, легализира именно Дженифър Лопес, чийто съпруг - първият или вторият не е ясно, я нарича "моята китара" (засега третият - певецът Марк Антъни, още не се е произнесъл по въпроса). Самата Джей Ло неимоверно се гордее със задните си части, за които твърди, че са толкова вирнати, че спокойно може да поднесе кафе на тях. В десетката на най-изявените дупеносителки влизат още Софи Дал, Катрин Зита-Джоунс, Шакира, Бритни Спиърс, Марая Кери и Наоми Кембъл.

Надежден тил
 
Не ви устройва look-ът отзад? Не се разстройвайте. Решение има. Ако искате да постигнете по-добър резултат в областта на дупето, специалистите съветват да не карате велотренажор. По-добре тичайте на бягаща пътека и на наклонени тренажори, за да стегнете мускулите на задната част на бедрата. Не ви провървя, ако не обичате кляканията. Всеки инструктор ще ви каже, че това е най-бързият начин да приведете краката и дупето в отлична форма. Три серии от 15-20 клякания. За да отработите и вътрешната част на бедрата, съберете петите, а краката леко разделечете. Колкото и странно да ви се струва, баналното бягане също върши отлична работа. Ако ви изглежда скучно, заемете се с любимите упражнения на Дженифър Лопес, разработени от известната холивудска треньорка Валери Уотърс. Повече подробности ще откриете на адрес: www.valeriewaters.com. Аквааеробиката е другият ефективен спорт, голямото натоварване по време на заниманията не се чувства кой знае колко във водата. Що се касае до масажа, единственият, който може да отслабне в случая, е масажистът.

Хирургичната намеса,

т.е. липосукцията е другата алтернатива, която може да ви избави от мастни натрупвания, но няма да повдигне дупето. Трябва ви лифтинг или силиконови имплантанти. Процедурата е номер едно в Бразилия. Разходката по плажа на Рио де Жанейро със смъкнато или плоско дупе е "забранена". Оттук и терминът "бразилско дупе". Шампионката по пластичните операции Шер също може да се похвали с лифтинг на задните полукълба. В Интернет често може да срещнете сайтове, посветени изключително на хирургичното подобряване на страна Б. Силиконовите имплантанти струват 10 хиляди долара, но... Тук идва голямото "но". Според последни изследвания дамите, позволили си разкоша, имат проблеми със...сядането. То е причина и за напрежението и натиска върху шевовете, което забавя зарастването на белезите. В съзвучие с общата повеля козметолозите също не стоят със скръстени ръце. На пазара се появиха средства специално за обратната страна на фигурата. Тяхната цел е да стопят целулита, да стегнат и повдигат задните части. Препоръчваме ви Creme Fesses-Cuisses Galbe et Minceur от серията No Complex на Givenchy , Fess' Lift от серията SPA Energie Vegetale на Yves Rocher и Fesses Up на Lineance .

Ако и те не помогнат, купете си чорапогащи с push up, т.е. повдигащ ефект. Повече за средствата, променящи фигурата, можете да прочетете на стр... 81. И не забравяйте обувките на висок ток. Ходенето с тях напряга всички мускули, повдига леко задните части и удължава визуално прасците и бедрата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР