свеж поглед към модата

Бюти експертите са категорични. В борбата срещу „пачия“ крак, тъмните кръгове и отоците под очите също има мода, както при очилата. Кои са главните трендове на лятото вижте сами

Свобoда Сидерова 13 January 2010

Бюти експертите са категорични. В борбата срещу „пачия“ крак, тъмните кръгове и отоците под очите също има мода, както при очилата. Кои са главните трендове на лятото вижте сами

1 дегликация - Ultra Correction Line Repair на Chanel – подобрява микроциркулацията и коригира бръчките
Захарта е враг на красотата. Фиксирайки се на влакната колаген, прави кожата по-малко еластична. В превод на научен език процесът се нарича гликация. Морски кедър разгражда сладката отрова и тя се топи като близалка на езика. След месец очите сияят като след любим десерт. 
2 балнеолечение - Aqualia Thermal Roll-on Yeux на Vichy – намалява подпухванията и укрепва околоочния контур
Смисълът на едноименната термална вода е, че позволява на кожата 24 часа в денонощието да се наслаждава на лечебна вана. И още: красотата е здраве, а не маскиране на проблемите. Ролонът на тубичката улеснява масажа на деликатната област, а оттук активира микроциркулацията.  
3 botu like ефект - Botoina на Labo – изглажда мимическите бръчки
Нова генерация продукт, който се справя със следите на времето по законите на “нежната революция”. Неоспорим плюс: безопасност в сравнение с токсина на ботулизма. Формулата е подсилена с витамини С и Е. Допълва действието на едноименния препарат с апликатор.
4 антидот срещу външни агресори - Aquasource Biosensitive Yeux на Biotherm – стабилизира чувствителната кожа
Омега 3 + 6 мастни киселини, но не от риба, а от кайсиеви костилки, семена от сусам и оризови трици укрепват клетъчната мембрана, а оттук и защитните функции на кожата. Ултрахидратиращата текстура, равна на 5000 л термална вода, действа като щит срещу дразнения, зачервяване, сърбеж и лющене.
5 възстановяване на „мостовете“ - Prodigy Extreme Eye and Lip  на Helena Rubinstein – подмладява контура на очите и устните
Фибробластите, нещо като фабрики за колаген и еластин, получават информация и строителен материал чрез своеобразни канали. Растителни стволови клетки от лоза и секвоя реактивират „мостовете на живота“, както още ги наричат. Визуално първите промени настъпват след 3-ия ден. 
6 микроподхранване на клетъчно ниво - Nectalys на Galenic – премахва следи от умора и намалява тъмни кръгове и торбички
Нектар от мандарина, праскова и смокиня, богат на основни жизнени елементи, зарежда кожата с енергия. Възстановяването на хранителните резерви не само  й помага да се пребори с кислородния стрес, но и реактивира метаболизма на клетките. Истинска нутритерапия, извлечена чрез пресоване на плодовете. 
7 операция  „пустинна роза“-  Super Aqua-Eye на Guerlain – хидратира и ревитализира 
Пустинната роза е магическо цвете от Йемен, способно да оцелее в изключително суха среда. Комплексът от нея в комбинация с хиалуронова киселина хидратира, забавя остаряването и защитава от вредната околна среда. Кожата е мека, свежа и възхитително кадифена.  
8 моментален лифтинг - Expert Lift Eye Care на Nivea – видимо премахва следите на възрастта
Аргументите, които разбиват на пух и прах закона за земното притегляне, са воден екстракт от анасон и хиалуронова киселина. Укрепването на колагеновата мрежа води до стягащ ефект отвътре навън. Специален защитен филтър предпазва от фотостареене. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР