блестяща идея

Пилингът и микродермабразиото много напомнят за ...смяна на имиджа.

Свобoда Сидерова 17 September 2009

Загрубяла кожа, сивкав тен, петна. С програмата на ЕVA това не може да се случи

 

“наритайте“ клетките да си спомнят младостта

Пилингът и микродермабразиото много напомнят за ...смяна на имиджа. Като премахнете мъртвите клетки, не само давате възможност на новите да покажат на какво са способни, но и проправяте път на активните съставки на последващите продукти, които иначе не биха могли да преминат през обвивката на броненосец. Докато на животното е простено – тя го пази от тръни и кактуси, за вас няма извинение. Още повече, че агресията на алфа- и бетахидрокси киселините вече не е проблем. Иновацията на Lierac например за фино обновяване е 1% салицилова на повърхността и 4% гликолова в дълбочина. Светлинната скорост на пилинг-маска на La Prairie бие всички рекорди. Кожата е като нова само след... 3 минути. Прилика с професионален продукт придава апликаторът-четка. Тайната на системата за дермабразио на Avon е контрол на количеството микрокристали, изразяващ се в 4 постепенно покачващи се нива на действие.


витаминизирайте кожата, но не преди да сте активирали  микроциркулацията 

Със сигурност лицето светва след излющването. Ако в бъдещите ви планове не влиза да се заселите някъде във френската провинция, скоро всичко ще се върне на старото място. Ето защо се налага да поддържате тонуса на кожата, като я насищате с витамини. При проблеми с микроциркулацията по-добре не се захващайте. Усилията ви ще отидат на вятъра. Със задачата да стимулира двете жизненоважни за кожата системи – кръвоносната и тази на нервните окончания, от които зависи свежестта и блясъкът й, се е заел подмладяващият балсам на Clarins. Леките потупвания при нанасяне и пружиниращият ефект на текстурата усилват приятната руменина. Остава да запалите лампата и кожата да светне. Магията е във възможностите на овлажнителя на Estee Lauder с троен коктейл витамин С. Мигновеният сияен лифтинг на Sisley пък разчита на тонизиращ екстракт от червена лоза и кресон, познат още като воден крес. Да-да, не се учудвайте, съдържанието на витамин С в листата му е завидно.


покажете жълт картон на петната

Петната не винаги развалят външния вид. Без тях далматинците например щяха да са грозни. Номерът не минава пред козметолозите. Причината е, че неравномерният тен прибавя 10 години към възрастта дори при липса на видими бръчки. Ако лицето се обработи с фотошоп и се премахнат петната, ще се учудите как ще се подмлади. Д-р Дейвид Орентрейк, водещ дерматолог на Clinique, твърди, че хиперпигментацията води до... психични проблеми. За да няма нещастни жени, марката лансира великолепен серум. Мощен коктейл антиоксиданти, сред които екстракт от куркума, ориз и шлемник байкалски, дава отпор на свободните радикали, виновни за свръхпроизводството на пигмент. Решавайки да се вживее в ролята на чичо доктор, Givenchy не изневерява на обичайната практика – блокиране синтеза на меланин и елимиране на петната от повърхността. Почистващата маска на Ingrid Millet е първата стъпка от трифазна ревитализираща и избелваща програма.


осветете лицето като във фотостудио

Всеки корифей на грима ще ви каже, че кожата има блестящо бъдеще, стига да ползвате правилните продукти. Получили бойно кръщение на сцената, те са съвършено незаменими в живота. Неслучайно някои от тях  обещават да се превърнат в класика. Невъзможно е да не се влюбите от раз в базата под макияж на Guerlain. Чувствата разгаря необичайният „вътрешен” свят на стъкления флакон – малки розови перлички в течен гел. Култът към бялото достига своя пик в базата на Chanel. Флуидът  може да се използва още и като коректор за прикриване следите на умора. Резултатът от продукта за блясък на YSL е все едно току-що сте си напръскали лицето с хладка вода или сте били на масаж. „Вина” за това има енергизиращият микс от семена на смокиня, кофеин и флавоноиди от портокал. Достатъчни са само няколко движения на четката по изпъкналите части на лицето, за да го осветите като във фотостудио.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР