деколте на показ

Лятната униформа - високата талия в стил ампир, V-образното бюстие и плътно прилепналият топ, изисква не само впечатляващо съдържание, но и идеална кожа на деколтето.

Свобoда Сидерова 31 July 2009


вива виктория
Новата мания на холивудските диви освен стилът ампир е V-образното деколте, което не пропуснаха да демонстрират на церемонията за раздаването на наградите на 63-ия Златен глобус през януари. Увлечението им е разбираемо - изрязаният триъгълник е секси, без да е предизвикателен или маниерен. Освен това зрително удължава шията. Пред бюстието с разрез във формата на буквата на победата не устояха Шарлийз Терон и Кийра Найтли. Ако кожата ви в тази деликатна област изглежда безупречна - добре хидратирана, стегната и без дефекти, вие също можете да последвате примера им. Ако е набраздена и изпъстрена с тъмни петна, веднага се хващайте за работа.

лицето започва от деколтето
„Естественият сутиен", който поддържа бюста, включва брадичка, шия и деколте. Казват, че възрастта на жената освен по ръцете може да се определи и по деколтето. Ако не сте се грижили за него или сте го излагали прекалено на слънце, ви трябват специални продукти за бюст и деколте (например изглаждащия спрей Bust Lift на Lierac), за шия и деколте (лифтинг крема Re-Nutriv Intensive Lifting на Estee Lauder), за бюст и шия (стягащия гел Bust Boost на Oriflame, възстановяващия крем Restore на Pevonia Botanica) или за деколте и ръце (мултифункционалния крем Pur Luxe на Stendhal). Неоспоримият им плюс са биополимерите от сладък бадем или житни протеини, които образуват невидим филм, укрепващ кожата. Средствата за деколте, за разлика от тези за бюст, предпазват от поява на петна при деколтето. И още: не използвайте при деколтето скраб за тяло. По-едрите му частици буквално съдират горния слой и правят кожата уязвима към външната агресия. Почистете деколтето с обикновено детско олио или пенещ се ексфолиант, например Gommage Moussant Tonifiant на Elancyl.

всичко полезно за бюста е добро и за деколтето
включително упражненията, студеният душ и масажът с четка. Ако ви предстои важно събитие, направете серия тонизиращи компреси с морска сол (ще се избавите и от досадните пъпки). Прекрасно освежава масажът с кубчета замразено мляко. Ето и 2 лесни за изпълнение рецепти: жълтък, смесен с 4 ч.л. подхранващ крем и ч.л. зехтин, и белтък, разбит с ч.л. зехтин и сока на ½ лимон. При необходимост включете в beauty-графика си процедури за деколте, различни от тези за бюста. Мезотерапията например забележимо подмладява кожата в тази област. Всички видове пилинг за лице също дават отличен резултат, особено при тъмните петна.

съблазнителна цепка
За пищно деколте в стил Памела Андерсън освен сутиенът Wonderbra ще ви помогнат и блестящите средства от парфюмираните линии за баня. Например лосионът за тяло Boss Intense на Hugo Boss, Allure на Chanel или омекотяващият крем за тяло Аromatic Elixir на Clinique. Добър избор са и хидратиращият лосион за тяло Caresse на Lancome и лосионът Pflege-Lotion на Nivea със светоотразяващи частици. Има обаче една тънкост. Нанасяйте само на стратегическите зони: горната изпъкнала част на гърдите и раменете. Накрая за повече обем подчертайте V-образното деколте с бронзираща пудра или руж в натурален оттенък.

нови продукти:
1. лепенки за деколте Hydra patch Special Decollete на Phabel
2. бронзираща пудра-четка за лице и тяло Star Bronzer на Lancome
3. блестящ лосион за тяло Love at First Glow на J.Lo
4. тонизиращ и стягащ гел за бюст Beautiful Bust Care на Orlane
5. изглаждащ, избелващ и защитен крем за деколте и ръце Pur Luxe Specific Decollete and Hand на Stendhal
6. лифтинг спрей за бюст и деколте Bust Lift на Lierac

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР