магията на четирите D

По-скоро 3, ако броим близнаците Дийн и Дан за едно цяло. Плюс модната марка DSquared2 и новият й дамски аромат She Wood.

Свобoда Сидерова 13 May 2009

По-скоро 3, ако броим близнаците Дийн и Дан за едно цяло. Плюс модната марка DSquared2 и новият й дамски аромат She Wood...


Не знам как сте вие, но аз харесвам мъжки аромати. He Wood, първото ухание  на братята Дийн и Дан Кейтън, така ми пасна на кожата, че пренебрегнах hе-то. Ароматите се делели на дамски и мъжки. Кой го казва? Според мен правилото е измислено заради егото на хетеросексуалните мъже. Не дай Боже, някой да помисли, че са с лява ориентация, щом харесват „дамски“ нотки. (Нежната половина е облагодетелствана и не се нуждае от подобна индулгенция.)

 

Това не може да се случи на Изток, където мъжете от незапомнени времена се пръскат с... розова вода. Или в Индия - там и двата пола боготворят ароматните есенции от сантал, жасмин и ветивер. Единственото, на което трябва да се доверите при избора на аромат, е собствената интуиция. На някои нотките на бял чам (както е при He Wood) може да му звучат съблазнително по женски, на други акордът на бели портокалови цветчета - твърдо по-мъжки. В He Wood ми хареса идеята за дървото, която импонира на характера ми (винаги съм държала на сигурността и неприкосновеността на личното убежище). Затова подходих с любопитство към т.нар. дамски вариант.

 

 

 

 

 

 

 


Ароматна интерпретация на дървото


С какво асоциирате дървото? С природа и свобода, чувственост и страст, или живот и топлина. Не се стремете да налучкате отговора, защото SHe Wood съдържа по малко от всички. Топлата прегръдка на дървото събужда сетивата и предизвиква ехо от забравени усещания. Жаждата за бягство носи удивителната хармония на 3 акорда: светлина (лимон, жасмин), жизнен сок (листа от теменужка, хелиотроп) и дърво (кедър, ветивер). Резултатът е предсказуем – SHe Wood остава задълго върху кожата като истинска чувственост.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Внимание към детайла

До каквото се докоснат ръцете на „новите Долче и Габана“, както още наричат близнаците, всичко се превръща в дизайнерско откритие. Няма как да е иначе. За да носят гордото звание Made in Italy (макар и родени в Канада, братята се смятат за половин италианци), ароматите, освен безупречното качество, трябва да се отличават и с концептуална опаковка. Както и при He Wood, дървото присъства не само в името на SHe Wood, но и в нежния релеф на флакона (направен е от северноамерикански орех), от който струи розова светлина. Много изискано. За малко да кажа женствено, но нали се разбрахме? Никакви класификации! И помнете: природата винаги побеждава.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР