двоен формат

Бюти близнаците са може би единствените в света, които никой лекар, разбирай козметична марка, не би се наел да раздели. Защото са резултат не на генна мутация, а на практичността на красивите умове. Вижте тази сладка „двойка“ Skin Caviar Concealer. Foundation SPF 15 на La Prairie. Коректорът е кокетно сгушен в капачката на фон дьо тена. Връх в професионалното гримиране е и комплектът Perfect Again! на Givenchy.

Свобoда Сидерова 13 May 2009

Сиамски близнаци. Може, но само ако са козметични...

 

Бюти близнаците са може би единствените в света, които никой лекар, разбирай козметична марка, не би се наел да раздели. Защото са резултат не на генна мутация, а на практичността на красивите умове. Вижте тази сладка „двойка“ Skin Caviar Concealer. Foundation SPF 15 на La Prairie. Коректорът е кокетно сгушен в капачката на фон дьо тена. Връх в професионалното гримиране е и комплектът Perfect Again! на Givenchy. Тризнаците - два вида коректор, блясък за лице и изглаждащ продукт срещу разширени пори, не само пасват на всяка кожа, но и ви дават възможност да променяте вида си бързо. Max Factor също е на мнение, че две е по-добре от едно. Невероятната комбинация на двойната спирала Masterpiece Beyond Length – тъмна основа и перлен цветен завършек,  придава на погледа магнетичен ефект. Planter’s пък е посветил дуо на красотата на устните и най-вече на зашеметяващия им обем. В макияжа „партньорите“ не само се допълват, но и икономисват място в козметичната чантичка. Взимайки със себе си 1-2 средства, например червило-блясък или сенки-очна линия, можете да не носите целия арсенал декоративна козметика. Сред бялата също има „екземпляри“, достойни да заемат полагаемото им се място на козметичния Олимп.


Двойният флакон на Revitalift на L’Oreal например, обединява в един жест две ексклузивни и взаимодопълващи се текстури: ултраконцентриран лифтинг гел и крем срещу бръчки. Царe на double формата са и от Clarins. Благодарение на синергията, т.е. на комплексното действие на вода и масло, двуфазният серум Generation 6 реактивира 5-те жизнени функции на кожата – хидратация, подхранване, насищане с кислород, защита и възстановяване. От Avon са на мнение, че една птичка пролет не прави. Марката е спец по иновативни опаковки -  подмладяваща система за очи (възстановяващ крем и балсам-еликсир), лифтинг комплекс за очи (гел за клепачи и крем за под очи)... Последният шедьовър - подмладяващ дневен овлажнител с тониращ ефект Dial-A-Glow Anti-Aging Moisturizer, е без аналог. Само едно завъртане на капачката – общо са 4 степени, и вие не само ще изгладите фините линии и бръчки, но и ще се сдобиете с красив загар. Piz Buin  също  може да се похвали с близнаци. Двойната опаковка на слънцезащитния лосион In Sun DUO позволява да почернеете различно - по-слабо на лицето и по-силно на тялото.

 
1. коригиращ тена комплект Perfect Again! на Givenchy
2. сенки-очна линия Ombre Eclat Duo&Liner на Guerlain
3. анти-ейдж дневен овлажнител-тониращ крем Dial-A-Glow Anti-Aging Moisturizer  на Avon
4. червило-блясък Lip Twins на YSL
5. екстра стягаща растителна интензивна грижа Generation 6 на Clarins
6. коректор-фон дьо тен Skin Caviar Concealer.Foundation SPF 15 на La Prairie
7. двоен слънцезащитен лосион In Sun DUO SPF 6/15 UVA UVB на Piz Buin
8. спирала-гребенче Cils Design Pro на Lancome
9. двойна спирала Masterpiece Beyond Length на Max Factor
10. стик за обем-гел за контура около устните Maxi Volume Meno Rughe All ‘Aloe Vera  на Planter’s

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР