находките на февруари 2009

Вдъхновеният от революционната наука за клетъчна регенерация овлажнител против бръчки оптимизира поведението на кожата. Тя изглежда не само по-млада, по-уплътнена и по-тонизирана, но и се държи като такава.

22 February 2009

 

Time Zone Line and Wrinkle Reducing creme spf 15 на Estee Lauder
може да се купи за 140 лв.

Вдъхновеният от революционната наука за клетъчна регенерация овлажнител против бръчки оптимизира поведението на кожата. Тя изглежда не само по-млада, по-уплътнена и по-тонизирана, но и се държи като такава. Оризов екстракт помага на клетките да устоят на ежедневните вреди. Комплекс от 3 вида хиалуронова киселина пък осигурява оптималната хидратация на 3 нива.

 

Ultra Correction Line Repair на Chanel


може да се купят за: серум – 206 лв., крем – 200 лв.
Противоотровата срещу втвърдяване на влакната колаген, дължащо се на захарта, е морски кедър. Откритието, получено по метода на полифракциониране (извличане само на активните съставки), е в основата  на анти-ейдж серума и нощния крем. Резултатите поразяват – бръчките са редуцирани до 53%. Никога победата над тях не е била толкова осезаема.

Honey&Lemon Softening Oil&Delicious Gloss на L’Occitane
може да се купят за: масло за тяло – 36 лв., глос – 19 лв.
„Пробвай ме и ще откриеш сладостта на меда и ободряващото докосване на лимона!” Вкусната и чувствена покана идва от омекотяващото олио за тяло и масаж и гланца за устни. Маслото от гроздови семки и сладък бадем съответно в продукта за тяло и маслото от карите в глоса карат кожата да изглежда още по-съблазнително.

Comfort on Call Allergy Tested Relief на Clinique
може да се купи за 90 лв.
Ласкав и нежен. Комфортен и облекчаващ. Изтерзаната от външни дразнители чувствителна кожа ще оцени действието на дълбоко хидратиращия крем, който като никой друг успокоява и омекотява. В основата му е цитрусовото растение джабара от японската префектура Вакаяма, известно с мощния си ефект при алергия от полени.  

Skin Caviar Crystalline Concentre на La Prairie
може да се купи за 660 лв.
Богато подхранващият серум е екстравагантен не само като състав – съдържа хайвер, диаманти и кварцови кристали, но е и ефектът му е екстравагантен. Предизвикателство към старещата кожа отправят още комплекс алфахидрокси киселини и 2 растителни екстракта с запълващо бръчките и релакиращо действие. Времето вече няма власт над нас.  


Radically No Surgetics Global Age Defying Eye на Givenchy
може да се купи за 175 лв.
Мини габаритите (2 х 10 мл) не означават мини възможности. Посветена на хронобиологията (наука за биоритмите), революционната програма за очи гарантира 24-часова ефективност. Дневният съживяващ серум се бори с тъмните кръгове и отоците. Задачата на нощната емулсия е снабдяването на нежната кожа със съставки, необходими за възстановяването й.  

 

Aqualia Thermal Baume Mineral на Vichy
може да се купи за 38.60 лв.
Целта на минералния балсам – да концентрира в едно възстановяващия и укрепващ потенциал на едноименната термална вода, е амбициозна, но изпълнима. Освен като дневна и нощна грижа за чувствителна кожа, може да се ползва и като маска. Лицето получава наистина кралски подарък – 50 мг минерали и омега 6, които защитават кожата от вредната околната среда.  


Anew Clinical Crow’s Feet Corrector на Avon
може да се купи за 32 лв.

Двустранният коректор против „пачи крак” е първата терапия 2 в 1, която заличава бръчките в нежната околоочна област. Пилингът от едната страна не само отстранява мъртвите клетки, но и нежно масажира благодарение на специалния апликатор. Кремът от другата страна запълва бръчките и укрепва кожата. Само след 3 дни налице е видим резултат. 

Fascinelle ReconStruction & micro massage на Vitality’s
могат да се купят за: серум -  23.10 лв., масажор -  21 лв.
Загубата на обем и блясък, характерна за увредената коса, може да развали настроението ви за дълго време. Решението е шокова терапия с реструктуриращия серум. Благодарение на фирмения комплекс – серамиди, кератин и витамини, и копринени протеини, гривата изглежда като преродена – плътна, гладка и блестяща. Масажорът усилва ефекта на серума.     

Aroma-Perfection на Nuxe
може да се купи за 36 лв.
Лъщене, петна, разширени пори, зачервяване. Капризите на комбинираната и мазна кожа са способни да отчаят който и да е, но не и крема против несъвършенства. Салицилова киселина, комбинирана с полизахарид от акация, цинк и оризова пудра казват сбогом на дефектите. Здравей, нова кожа!


Gentle Foaming Cleanser на Clarins
може да се купи за 43 лв.
Понякога ви се иска да започнете всичко начисто. Меката почистваща пяна за суха и чувствителна кожа ще ви приближи с една крачка към желанието. Освен богатата пяна, дължаща се на растителни молекули, и перфектното почистване с растителни мастни киселини, кожата ще оцени още деликатността на семената от памук и комфорта на маслото от карите. 


Mat-Chrono Crеme Regenerante на Lierac
може да се купи за 69 лв.
Мазният блясък все още никого не е украсил. Не е зле да съчетаете борбата за намаляване на себума и свиване на порите с тази срещу бръчките. Регенериращият крем с матиращ ефект отговаря и на трите условия. Екстракт от люцерна, богат на полизахариди, и оризови пептиди стимулират обновяването на клетките. Матирана и свежа, кожата е готова да се справи с всекидневния стрес. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР