в изгодна светлина

Да носите швейцарски часовник. Да почивате в Швейцарските Алпи. Да държите авоари в швейцарски банки. Още по-хубаво е да ползвате макияж с марката La Prairie

Свобoда Сидерова 17 September 2009

Да носите швейцарски часовник. Да почивате в Швейцарските Алпи. Да държите авоари в швейцарски банки. Още по-хубаво

е да ползвате макияж с марката La Prairie

 

Естествеността най-трудно се имитира. Това ви го гарантирам от опит. За да получите ефекта на модните този сезон изящна простота и абсолютна натуралност, трябва да отделите внимание на цвета и релефа на тена, което означава да подберете точното тонално средство. А сега нека малко се поизпитаме. С какво свързвате La Prairie? С прочутия клетъчен  комплекс и хайвера от белуга. Правилно. Но дали знаете, че швейцарците са ненадминати майстори на оптичната илюзия? И при тоналните средства, както и при бялата козметика, марката с над 20-годишна история завоюва име на една от най-ефективните, най-скъпите и най-желаните. Начало на играта със светлината поставят прахообразната пудра Cellular Treatment Loose Powder и компактната Treatment Foundation Powder Finish. Те бързо се превръщат в синоним на върховен лукс и неподражаем резултат. През 2002 г. със статус на култов must havе се окичва хайвереният фон дьо тен Skin Caviar Concealer l Foundation SPF 15 (1) с коректор, сгушен в капачката. Необикновената комбинация – анти-ейдж и силиконови съставки и пигменти, размива границата между бялата и декоративната козметика. Нещо невиждано дотогава. Представете си тонално средство, което не само кара кожата да блести, представяйки я в изгодна светлина, но и я хидратира, защитава и осигурява дълготраен лифтинг ефект.

Тази година марката обнови системата тонални средства The Complexion, създавайки 2 нови продукта за оптична илюзия. Текстурата на фон дьо тена Anti-Aging Foundation A Cellular Emulsion SPF 15 (2) прилича на коприна.  Дори и сравнението с една от най-чувствените материи в света не може да предаде напълно нежността на силиконовата емулсия на водна основа. Както всяко тонално средство с марката La Prairie, фон дьо тенът запазва тониращите и коригиращите си свойства независимо от дебелината на слоя, като идеално се слива с всеки милиметър на кожата. От своя страна бронзиращата пудра Cellular Treatment Bronzing Powder (3) предлага същата взривоопасна комбинация от красив златист цвят, анти ейдж ефект и защита срещу UV лъчите. Очакват ви и изненади. Освен новата опаковка, прахообразната пудра Cellular Treatment Loose Powder (4) от колекцията върви с травъл вариант. С нов дизайн блести и компактната Treatment Foundation Powder Finish (5). Свойството й да идеализира кожата и да минимизира бръчките е уникално. Това вече не е илюзия. 

Който и продукт да изберете, резултатът е съвършен тен като на лицето от корицата на лъскаво списание, сияещ и безупречно матов. Нещо повече – можете да наслагвате фон дьо тена и пудрата, лицето не изглежда претоварено, а като облечено във втора кожа. Дори и онези, които не обичат тонални средства, ще са във възторг.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР