Вдъхновяващата Стефания

Безспорната й красота е „облечена“ с неподправен чар, прямота и топла усмивка

25 October 2024

Снимка: пресофис

От корицата ù за ЕВА изминаха 10 години, а излъчването ù е все така пламенно, енергично и провокира любопитство. Безспорната ù красота е „облечена“ с неподправен чар, прямота и топла усмивка. С тях ни вдъхновява да съхраним автентичността си, докато преследваме мечтите си. И също така естествено и чаровно застава с лицето си зад Garnier Olia – марката за красива и здрава коса.

Имало ли е конкретен момент, събитие или личност, които са ви вдъхновили да изберете актьорската професия?

Не мога да посоча само един филм или личност. В детството си съм харесвала много актьори, представления, филми, които са ме вдъхновили да избера актьорската професия.

Коя е ролята, която към момента ви е предизвикала най-много?

Всяка роля е предизвикателство и има собствен път. Целият процес е изследване, анализ, провокация. Театърът е място, където може да изучаваме опасни и крайни ситуации в спокойна среда. Да търсим причини и да създаваме за кратко време общност, която е потопена в проблем, ситуация, въображение. Това е извънредно и много любопитно. В този смисъл, не мога да степенувам коя е най-предизвикателната роля.

Откривате ли връзка между личната ви грижа за красота и професионалните ви ангажименти?

Искреното превъплъщение и натуралното излъчване.

А как приемате проекта Garnier Olia и отговорността да сте посланик на марката?

Изключително ми е приятно, че съм посланик на марката. Това е и голяма отговорност. Затова държа продуктът да е натурален и висококачествен. Винаги търся козметика, която е нежна към косата и едновременно с това дава идеалния нюанс. Garnier Olia ме кара да усещам косата си естествена и подобрява вида ѝ.

Промени ли се отношението ви към косата и грижата за нея?

Косата ми е важна за мен, предполагам, че и за всяка жена. Когато ми се налага да променям външния си вид, грижата за косата е основен момент. Хидратацията, подхранващите масла, точният нюанс са част от ритуала ми за въздушни, наситени цветово къдрици.

Красотата носи самочувствие в живота и в професията. При вас така ли е?

Красотата е относително понятие. Важно е усещането. Когато се чувстваш балансиран и стабилен, когато си с отворени сетива, усещаш красотата във всичките ѝ форми.

Кои предстоящи професионални проекти особено ви вълнуват?

През октомври предстои премиера в Народния театър на постановката „Медея“ с режисьор Деклан Донелан и сценограф Ник Ормерод. Да съм част от каста на този световен тандем е удоволствие.

Очаквам с нетърпение и участията в представленията „От всички страни“, „Извънредно положение“, „Извънредно любовно“ и „Извънредно неудобно“ в Театър Artvent, който е в Аула „Максима“ в сградата на Университета по архитектура, строителство и геодезия, както и най-новия ни продукт – STAND UP COMEDY „Без гаранция“ по текстове на Николай Гундеров, който с Деян Ангелов-Додо играем в София и в други градове. Заповядайте! Много ще се радвам.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР