20 възрастни и още толкова деца

Сватбен сезон, част I - режисьорката Яна Титова и актьора Алек Алексиев

Краси Генова 21 October 2024

Ая и Хана получили първата покана за сватбената церемония на родителите си – режисьорката Яна Титова и актьора Алек Алексиев.

В присъствието на много близки роднини и приятели и кумовете Валентина и Александър Каролеви двамата се вричат във вечна вярност след 12 години съвместен живот.

И досега двете им дъщери наричат сватбата в Италия „малката сватба“, заради усещането за приказна церемония с малко поканени гости, но пък за сметка на това с истински филмов сюжет.

„Винаги съм имала много силна, почти съдбоносна връзка с Италия. Още когато отидох да се снимам там в един сериал, усетих, че това място, този език ми говорят. Още година или две преди да се оженим с Алек, знаех, че ако някой ден го направим, ще искам да се случи в Италия.

И когато решихме, че ще се оженим, спряхме се и на датата, беше ясно, че ще е там. Разбира се, динамото на сватбената церемония се казва Валентина Каролева, която отсича: „Оставете на мен, аз ще се справя с всичко“, и наистина го направи – намери мястото, почти ме принуди да облека официална сватбена рокля, а не плажна, каквато си мислех да нося.

И така, като в приказките, направихме една много малка сватба – 20 възрастни и още толкова деца – тесен семеен кръг, няколко дни заедно, без пришпорване!“, разказва Яна Титова.

Сигурна е, че ако не е била Валя, нямало да има сватба. Актрисата е благодарна за италианската афера. „Децата бяха много щастливи. Искаха да се оженим, за да отидат на хубава сватба, и може да се каже, че всички сбъднахме мечтата си в този прекрасен ден!“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР