Шер на 78 години! Кой ли е изворът на вечна младост?

eva.bg 17 October 2024

Снимка: getty images/guiliver

Шер категорично отказва да остарее и го заяви много отдавна.

Още преди две десетилетия тя каза в интервю: „Нищо хубаво няма в остаряването. Не съм помъдряла повече, отколкото на 40. Имам нужда от силите си, а старостта е кучка, която пречи на работата ми, застава на пътя ми, ограбва красотата ми. Очакват да обяснявам, че се чувствам по-добре от всякога. Не, няма да го кажа. Не ми харесва да съм стара.“

И понеже де до болка откровена с всички, някак ни е трудно да я обругаем за това, че е предприела всички мерки, за да не се появи и една бръчка по лицето й. Всички знаем, че става въпрос за пластична и естетична медицина, но е факт, че на 78 години Шер продължава да отказва да се предаде пред старостта.

Доказват го последните й публични изяви в компанията на младото си гадже – той е на 38 години. Тоест, простата математика показва, че Шер си е хванала гадже с 40 години по-младо от нея! И са заедно вече над две години.

Вижте снимки в галерията ни.

„При другите жени може и да е окей, не ги съдя. За себе си обаче знам, че никога няма да го допусна. Няма да ме видите с побеляла коса. Сивите коси не са за мен“, категорично заяви Шер в интервю наскоро.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР