В новия брой на EVA

eva.bg 18 October 2024

Снимка: фотография Костадин Кръстев-Коко, стил Августина Маркова-Тути, грим Елиза Попова, коса Цецо Иванов

Вълнуващ момент! Новият ни брой тръгва към читателите днес - деня, в който филмът „Гунди – Легенда за любовта“ очаква вече и в кината своите зрители, след като предизвика фойерверк от емоции и сълзи от вълнение в 8-хилядната публика на безпрецедентната си премиера в зала Арена София.

Двете звезди на филма събитие – Павел Иванов и Александра Свиленова, изпълнителите на ролите на Гунди и Лита - греят на октомврийската ни корица.

Няма аналог личността на Гунди като следа в паметта и любовта на българите. Няма аналог и преживяването на този филм – както от публиката, така и от създателите му.

Павел и Санди са талантливи и много красиви, а модната сесия за EVA още веднъж показа колко много им отива стилистиката, вдъхновена от времето на 60-те. От откровения разговор с двамата актьори на страниците на списанието ще разберем за личните им вълнения и усилия, съпътствали създаването на този филм и изграждането на достойни за реалните герои образи.

Тази октомврийска корица на EVA е създадена с идеята да е красив и също достоен отглас на една вечна легенда за любовта, каквато е Гунди.

Някои акценти в броя:

Три жени писателки – Виктория Бешлийска, Саломе Льолуш и Кристин Льоненс – за необикновените криволици в житейските им пътища и тайните и явни места, от които черпят своите истории.

Специален подарък за всички които вече са гледали или предстои да гледат страховития сериал „Пингвинът“ – разговор с Колин Фарел за това му превъплъщение и за житейското такова – от лошо момче в баща за пример.

Ясмина Реза през очите и обектива на Христо Чучков – пленителна фотосесия, създадена от талант и любов.      

Невероятната история на Карло Понти-младши и грузинката Мариам, или как една снимка в инста разпали любовта им.

Тази тайнствена територия, наречена „пазар на изкуството“ – как се става успешен галерист според Хауърд Грийнбърг и как се купува и застрахова изкуство според екстравагантната двойка Нина Гшайдер и Франц Ийм.

Идва време за шапки – запознайте се с краля, който кара шапките да пеят пънк – Стивън Джоунс.

Модна фотосесия, вдъхновена от чаровния секси шик на средата на миналия век.  

Изпитанията за тялото и душата на Ел Макферсън – открито в нейната автобиография.

Знаете ли коя е Стела Римингтън? Тя оглавява Британските тайни служби в началото на 90-те. Удивителна жена, която извървява стълбицата на йерархията в продължение на 30-години, за да достигне върха в абсолютно мъжката територия на разузнаването. Историята й е повече от увлекателна.

Рим през женското сърце и фотографското око на Леда Паташева.

Сладко пътешествие по следите на меда.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР