Бюти блиц с... DARA

Талант, визия, дисциплина и харизма успешно се комбинират в образа на любимката на много от нас – артиста и ментор Дарина Йотова-DARA. След дансинга, този сезон седна отново на червения съдийски стол.

Люба Вангелова 14 October 2024

Снимка: Лилия Йотова за bTV

Талант, визия, дисциплина и харизма успешно се комбинират в образа на любимката на много от нас – артиста и ментор Дарина Йотова-DARA. След дансинга, този сезон седна отново на червения съдийски стол.

Топ 3 на козметичните продукти, които ползваш? 

Слънцезащита, хидратация, очна линия.
 
Кой е екоелементът в бюти навиците ти?

Правя си маска с алое вера от растението, което отглеждам вече четири години.
 
Какво означава да си млад?

Да си с жив дух, да запазиш детското любопитство будно в себе си. Да твориш, без да се стремиш към определена цел и във всяка форма.
 
Коя своя черта харесваш най-много? И коя би променила?

Харесвам най-много усмивката и очите си.
 
Най-добрият спорт/активност за тонус?

Никого няма да учудя, като кажа, че танците са ми загрявка, разгрявка и същевременно част от всяка секунда на ежедневието. Нямам резерви към танците. Също така обичам да тренирам във фитнеса – помага ми да регулирам стреса от натовареното ежедневие и ме прави по-спокойна. Обичам йога рано сутрин (особено когато чувствам напрежение в тялото си). Спортна натура съм и ми харесва да изпробвам различни видове активности.
 
Отваря ли визията врати?

Абсолютно. Разбрах това, когато започнах да нося маска по време на пандемията. Отношението към мен с маска и без маска беше коренно различно. Мисля, че красотата и външният вид имат своите плюсове, но и минуси. Много пъти съм била подценявана заради визията си: „Ако е хубава, значи е тъпа. Ако е хубава, това и онова“. Обичам да бъда подценявана, защото това ме предизвиква да надскачам очакванията на хората.

Специалният въпрос:
С толкова нови роли, в които влизаш напоследък, какво е новото в твоя професионален живот?

Съвсем скоро представих песента „Крадец на мечти“, която е с особено специално и лично послание за мен. На прага на старта сме и на новия сезон на „Гласът на България“. Да съм треньор на толкова ярки таланти е истинска привилегия. И да не забравя да ви поканя на големия си концерт на 28 декември в Pirotska 5 Event Center. Ще е празник на музиката и изкуството.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР