Дон Джонсън на 74! Каква е тайната му?

eva.bg 08 October 2024

Снимка: getty images/guiliver

Четири десетилетия след дебюта на емблематичния му сериал „Miami Vice“, Дон Джонсън продължава да се радва както на успешна кариера, така и на женското внимание.

74-годишният актьор в момента участва в два последователни проекта: хитовия филм на Netflix „Rebel Ridge“ и новия сериал на ABC „Doctor Odyssey“. Това, което прави впечатление на всички обаче, е колко добре изглежда.

Каква е тайната му? Е, намериха се журналисти, които да му зададат този очевиден въпрос и ето какво отговори: "Ожени се за правилната жена!" И допълни: "Лошият брак със сигурност ще те състари."

Ние обаче ще допълним, че му е трябвало време, преди да открие правилната жена. Дон Джонсън се е женил пет пъти, като четири от тези бракове са с различни жени.

Една от най-известните му връзки е с Мелани Грифит, за която всъщност той се жени два пъти.Първият път сключват брак, когато тя е само на 18 години – през 1976 г., но се развеждат след няколко месеца. Двамата обаче се събират отново години по-късно и през 1989 г. отново се женят. От тази връзка се ражда дъщеря им Дакота Джонсън.

За запазения му външен вид обаче трябва да благодарим на Кели Флегър, за която той се жени през 1999 г. и са заедно и до днес. Тя е бивша учителка и дъщеря на известен адвокат. Двамата имат три деца: Грейс, Джаспър и Диакон.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР