Есента носи дантела под дрехите

Новата колекция бельо на Lisca e последният щрих за една съвършена есен

eva.bg 27 September 2024

Докато правим преглед на актуалните модни тенденции за новия сезон, понякога се случва да пропуснем да поговорим за бельото. Веднага поправяме този пропуск, защото в новата есенно-зимна колекция на Lisca има доста красота, за която си заслужава да говорим.

Обичате ли дантела? Обичате ли черно бельо? Секси, неустоимо, такова, което предизвиква желание.

Ако пък искате да разнообразите малко, какви други цветове бихте носили? Тъмночервено, тъмносиньо, тъмнозелено или нещо по-свежо? Хайде да разгледаме трите линии на Lisca и новите модели – след това ще имате своя фаворит. Или няколко.

Selection: Тъмните цветове са тук, за да ни потопят в по-дълбокия спектър от емоции на сезона и на женствеността.

Серията бельо Lovelace включва изискани артикули, изработени от ултрафина дантела, с усещане за будоарна атмосфера.

В допълнение имаме очарователни микропрезрамки и находчиви метални елементи, които обогатяват дизайна до степен на шедьовър.

Вдъхновеният от скъпоценни камъни синьо-зелен цвят въплъщава силите на природата и предоставя алтернатива на черното.

Черното, от своя страна, е вечно и неутрално, идеално за дантела, вдъхновена от готиката.

Серията бельо и нощно облекло Gloriosa включва почти невидим тюл с деликатна флорална бродерия, затова и напълно отговаря на името си.

Цветовете са дълбоко тъмночервено – за тих лукс, автентичност и хармония, както и наситено тъмнозелено, което, не отстъпвайки по нищо на вечното черно, внася и нотка мистериозност.

Бодито в серията, вдъхновено от будоара, е предназначено за стил #UnderwearOuterwear, за още повече изисканост и женственост. Само си представете как би стояло под разкопчан черен блейзър.

Cheek: Черно с анималистичен акцент, оранжево, бяло и дантела в комбинация с по-кежуал дизайни за ежедневието.

Серията Galaxy е предназначена за #UnderwearOuterwear стайлинг, тъй като дантелените детайли на гърба на сутиените изглеждат много ефектно, когато се носят например с рокля с по-изрязан гръб.

Яркият оранжев цвят е жизнерадостен, а черното остава неутрален, но универсален избор.

Анималистичният акцент присъства органично в самата дантела, която е съчетана с мека, удобна материя.

Серията Delightful представя по-романтичната страна на колекция Lisca Cheek. Ретро вдъхновената дантела е комбинирана с мека жакардова тъкан на райета.

Цветовете са неутрално прасковено бяло и тъмносиньо. Цялостното усещане е за спокойствие, непринуденост и удобство.

Fashion: Изненадващи нови вдъхновения и визии. Сериите Olena, Ophelia и Ocean са колкото различни, толкова и допълващи се една друга.

Представете си, че сте си организирали лична арт терапия – това е Olena.

Серията съчетава меки розови и ледникови сини нюанси, които сякаш потопена във вода четка за рисуване спонтанно е смесила, за да се оформят абстрактни шарки. Дизайните и материите осигуряват усещане „втора кожа“.

Моделите от серия Ophelia са изработени от мека модална материя и малко по-различна, детайлна дантела, което е красива комбинация за ежедневно бельо. Цветовете са бяло или меденожълто, от което няма да можете да изместите поглед.

При Ocean не очаквайте синьо – би било твърде очевидно, а обещахме изненада. Вместо това серията идва в тъмночервено и черно, носещи романтично, леко носталгично настроение. Може би заради изящната флорална дантела, комбинирана с прозрачен тюл и мека материя, за подчертаване на извивките, но и за отлична опора.

Lisca включва в есенно-зимната си колекция и облекло за у дома и за свободното време. Ако имате нужда от обновяване на тази част от гардероба си, ориентирайте се към серия Olivette на колекция Fashion, където материите са меки и топли, в неутрални тонове. По-цветни опции предлага серия Delightful на колекция Cheek.

Е, имате ли вече фаворит сред всичките нови попълнения в портфолиото на Lisca? Можете да разгледате колекциите, сериите и моделите на спокойствие в сайта на бранда и да си направите изискан есенен подарък. Преди това пък може да потърсите вдъхновение в галерията ни.

Ние ще се придържаме към: „Есента носи дантела под дрехите“. Защото е красиво, точно каквото трябва да бъде.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР