Розова серия

Представяме новата колекция Bell HYPOAllergenic Pink Vibes

11 September 2024

Новата колекция Pink Vibes на Bell HYPOAllergenic е серия, която съчетава естествена красота с модерен стил.

Създадена с грижа към кожата и съвременните тенденции в грима, Pink Vibes е перфектният избор за тези, които търсят безопасна и ефективна козметика, подходяща за чувствителна кожа.

Bell HYPOAllergenic Руж Fresh Mat

Този руж е същността на мекотата и свежестта. Създаден с лека и матираща формула, той придава естествен цвят на скулите, като прикрива малките несъвършенства на кожата. Включва три модерни нюанса – Dahlia, Camelia и Hibiscus, които могат да бъдат надграждани за постигане на желаната интензивност. Съдържа сквалан за хидратация и е подходящ за всеки тип кожа, включително и най-чувствителната. Продуктът е веган, сертифициран от PETA, с 95% натурални съставки.

Bell HYPOAllergenic Течно мат червило

Течното мат червило от Pink Vibes колекцията предлага интензивен цвят и матиран завършек, без да изсушава устните. Предлага се в шест изискани нюанса – Флоренция, Варшава, Берлин, Сидни, Токио и Париж. Червилото е дълготрайно, лесно за нанасяне и устойчиво на размазване, което го прави идеално за всякакви поводи.

Предимства на колекцията Pink Vibes:

  • формули, подходящи за хора с чувствителна кожа.
  • 95% натурални.
  • Веган и сертифицирани от PETA, гарантирайки, че продуктите са без жестокост.
  • Дерматологично тествани продукти, които осигуряват дълготраен комфорт и безупречен завършек.

Колекцията Bell HYPOAllergenic Pink Vibes е не само красиво допълнение към всяка козметична рутина, но и отговор на нуждите на съвременните жени, които искат да изглеждат и да се чувстват добре.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР