Химиотерапията приключи, усмивките се върнаха на лицата им

Кейт, Уилям и трите им деца в едно емоционално видео и каквито не сте ги виждали досега

eva.bg 10 September 2024

Снимка: instagram

Специално послание разпространи Кейт Мидълтън в края на лятото. Принцесата на Уелс разкрива в особено емоционално видео, че е приключила курсовете химиотерапия.

Снимки може да видите в галерията ни.

Нямаше как подобна прекрасна новина да не върне усмивката като върху нейното лице, така и на цялото й семейство.

Видеото ги показва като обикновено, щастливо семейство, радващо се на мига, на това, че са заедно, на любовта и живота.

„Последните девет месеца бяха невероятно трудни за нас като семейство. Животът, какъвто го познаваме, може да се промени за миг и трябва да откриеш как да навигираш през бурните води и непознати пътища“, казва съпругата на принц Уилям в началото на видеото.

Припомняме, че в началото на годината след операция й бе открито онкологично заболяване, което наложи продължително лечение, включваща курсове химиотерапия.

„Битката с рака е сложна, страшна и непредсказуема за всеки, особено за тези, които са ви най-близки. Със смирение се изправяш лице в лице със своята уязвимост по начин, който никога не си мислел, че може да съществува. И с това се появява нова перспектива за всичко.

Изминалият период напомни на мен и на Уилям, че трябва да сме благодарни за най-простичките и в същото време важни неща в живота, които много от нас приемат за даденост. Просто да обичаш и да бъдеш обичан“, казва още в съобщението Кейт.

Вижте го.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР