Кучето на Деми Мур със собствена корица за Vogue

eva.bg 16 August 2024

Снимка: getty images

Когато Деми Мур донесе своето миниатюрно чихуахуа Пилаф на модното шоу на Versace тази пролет в Милано, кученцето веднага привлече вниманието и камерите.

Пътувало е със стопанката си също до Париж, включително за Седмицата на модата през юни, за шоуто на Dior мъже пролет-лято 2025. Всъщност било е в Европа общо 14 пъти.

И сега Пилаф Малката мишка краси една от кориците на Dogue. Това е специален проект за дигитални корици на Vogue, посветен на „кучетата-знаменитости“. Освен кучето на Деми Мур в него участват и домашните любимци на Марая Кери, Миси Елиът, Били Айлиш, Сидни Суини, Сиара, Анна Уинтур и др.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Demi Moore (@demimoore)

„Пилаф е момиче от корицата на Vogue! Е, Dogue... но и това се брои...“, написа Деми Мур към поста си.

Кученцето си има и собствен Instagram акаунт – pilaf.littlemouse. За Dogue дори позира с чанта Hermes.

В съпътстващото интервю към дигиталната корица актрисата разказва за своя домашен любимец, който води със себе си буквално навсякъде. Пилаф е била в Лувъра, на театър на Уест Енд в Лондон, на Бродуей, на Откритото първенство на Франция, на кинофестивала в Кан и къде ли още не.

По време на ковид пандемията дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис, Талула, намира Пилаф във Facebook. След това урежда кучето да бъде транспортирано от родното си място в Тайланд до Лос Анджелис, за да живее с Деми.

Деми Мур има общо 9 кучета, като за Пилаф казва, че е най-добре обученото сред тях. Споделя, че е щастлива, че са се намерили една друга.

„Благодаря ти, Dogue, че я разпозна като звезда“, написа Деми Мур.

За първи път куче е на корица на Vogue през 1897 г. А през 1931 г. изданието публикува фотосесия с Коко Шанел, като на някои от кадрите тя е със своя немски дог Жиго.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР