Идеалният съюзник за семейната ваканция

La Roche-Posay разшири своята SPF гама, подкрепена от 25 години изследвания в областта на слънцезащитата.

eva.bg 17 July 2024

Гамата Anthelios от La Roche-Posay включва три различни флуида за лице с революционния филтър Mexoryl. Вариантът за мазна кожа и тонираният флуид са истински аксесоари за красота това лято, заедно със специално формулирания Anthelios UVMune 400 dermo-pediatrics, нов продукт на пазара, предназначен за най-малките.

Обичаме слънцето, защото то повишава настроението ни и има благоприятен ефект върху тялото ни, но е важно да му се наслаждаваме отговорно. Това означава ежедневна защита от UV лъчи, независимо от сезона и метеорологичните условия. Дори когато слънцето не се вижда, използването на слънцезащитни продукти е необходимо, тъй като UVA лъчите присъстват през цялата година, дори в облачните дни. Адекватната защита е особено важна за децата, тъй като те прекарват много време на открито, увеличавайки риска от слънчево изгаряне и други щети, които не винаги могат да бъдат забелязани веднага.

Ето защо на пазара навлиза мощният Anthelios UVmune 400 dermo-pediatrics, невидим флуид със SPF 50, специално създаден за деликатната детска кожа. Захранван от филтъра Mexoryl, този продукт осигурява висока SPF защита срещу най-широкия спектър UV лъчи, което позволява на децата да се наслаждават на безгрижна игра на слънце. Освен това, този флуид е формулиран така, че да отговаря дори на най-чувствителната детска кожа, включително и на тази, склонна към атопия.

Кожата помни всичко

Нежната детска кожа изисква специални грижи. Тя е по-тънка и по-чувствителна в сравнение с кожата на възрастните, което я прави по-податлива на увреждане, причинено от UV лъчите. Тъй като експозицията на UV се натрупва и „кожата помни“ всяко излагане на слънце, проблемите могат да се проявят по-късно в живота. Те често включват различни видове увреждания като преждевременно стареене на кожата, хиперпигментация, и в най-лошите случаи - рак на кожата.

Когато става въпрос за SPF защита, качеството на продуктите е от решаващо значение, но не винаги е лесно да се отговори напълно на специфичните нужди на кожата. Това е една от причините La Roche-Posay, пионер на пазара на слънцезащитни продукти, да е предпочитаният избор на много клиенти в цяла Европа. Гамата Anthelios предлага широк избор от продукти с много висока слънцезащита, подкрепени от над 25 години напреднали клинични изследвания за защитата от слънцето и непоносимостта на кожата към излагането на слънце.

Mexoryl SX и Mexoryl XL са филтриращи слънцето агенти, познати с тяхната ефективност

UVMune продуктите се превърнаха в бестселърите на тази гама, поради изключителната си ефективност и адаптивност към различни типове кожа. Тайната се крие в мощния филтър, наречен Mexoryl 400. Тази усъвършенствана съставка осигурява изключително висока защита срещу свръхдълги UVA лъчи, които са особено вредни, като същевременно предлага цялостна защита срещу широк спектър от UV радиация. Тя държи кожата в безопасност дори при интензивно излагане на слънце.

SPF, който матира, коригира и тонира

След основната версия на невидимия флуид Anthelios UVMUNE 400 SPF50+, който се превърна в основен съюзник на мнозина в борбата с вредните слънчеви лъчи, La Roche-Posay представя още два флуида, съобразени със специфичните нужди на кожата.

Ако имате мазна кожа, знаете колко е важно да намерите продукт, който не само предпазва, но и контролира лъщенето и не оставя лепкаво усещане по кожата. Дерматолозите от лабораторията La Roche-Posay са намерили решение на този проблем с флуида Anthelios UVMUNE 400 за мазна кожа SPF50+. Основното му предимство се крие в неговата лека, течна текстура с невидим завършек, който не оставя бели следи. Предназначен е за чувствителна мазна и комбинирана кожа. В допълнение към защитата срещу дълбоки клетъчни увреждания, този флуид осигурява усещане за сухота на допир и осигурява дванадесетчасов матов ефект, абсорбирайки излишния себум.

За тези, които предпочитат по-малко стъпки в рутината си през лятото, чудесно решение е тонираният флуид Anthelios UVMUNE 400 SPF50+. Съчетава слънцезащита с леко покритие, осигурявайки естествен, сияен тен без необходимост от допълнителен грим.

Основната защита за всички типове кожа продължава да бъде несравнимият флуид Anthelios UVMune 400, с неговата лека, невидима текстура, която попива бързо. Този продукт е идеалният избор за ежедневна употреба, независимо дали се разхождате из града или се наслаждавате на плажа.

На плажа - Anthelios лосион за мокра кожа

Лосион Anthelios със SPF50+ е отлично решение за горещите летни дни и удоволствието от плажа, създаден специално за лесно нанасяне върху мокра кожа. Освен че е тестван за алергии под дерматологичен контрол, този екологично отговорен продукт осигурява широкоспектърна много висока защита срещу UVA, UVB, инфрачервено A лъчение и замърсяване.

Научете повече за значението на слънцезащитата и цялата линия Anthelios на официалния сайт на бранда. Изберете висококачествени продукти, които предлагат адекватна защита за вашата кожа 365 дни в годината. С усъвършенствани дерматологични формули, разработени от експертите на La Roche-Posay и разнообразна гама от продукти, можете да сте спокойни, че кожата ви е в добри ръце.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР