Нова категория бездимни продукти

БАТ България представи изцяло нова категория продукти, алтернатива на цигарите – никотинови паучове

09 July 2024

На пазара у нас БАТ България представи още една изцяло нова категория бездимни продукти, тази на никотиновите паучове

Това са изцяло нова категория продукти, алтернатива на цигарите. С това компанията се утвърждава като първата у нас с иновативно мулти-категорийно портфолио. БАТ България присъства в страната и с продукти за нагряване с и без тютюн, които се използват с иновативното ѝ устройство glo™, както и електронни цигари, вейп изделия, също предлагани под утвърден глобален бранд на БАТ.

Представянето на най-новия продукт на компанията и разширяването на нейното портфолио от алтернативни продукти на цигарите беше направено на изискано събитие в столицата, което уважиха стотици гости, сред които представители на бизнеса, медиите, както и редица популярни лица. Събитието беше изпълнено с много позитивни емоции и стилни аудио, визуални и музикални изпълнения. Водещи на специалното мероприятие бяха Деляна Маринова – Джуджи и Стефан Николов.

Акцент на събитието беше и най-новият модел на устройството за нагряване на компанията glo™ HYPER Pro, което е най-модерната версия досега, от последно поколение, с подобрено потребителско изживяване. glo™ HYPER Pro е с дигитален дисплей Smart LED (EasyView™), който предоставя важна информация на потребителя по време на ползването му.

От компанията допълват, че всичките иновативни продукти, предлагани от БАТ, са преминали множество научни разработки, включително и клинични проучвания, които показват благоприятно повлияване на рисковите биомаркери, при пълното преминаване на пълнолетните пушачи от традиционни горими продукти към иновативни бездимни изделия, при които липсва процес на горене.

Никотиновите паучове, представени от компанията под утвърден глобален бранд на БАТ, могат да се открият в търговската мрежа в страната.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР